'Yarının Kadın Yıldızları'' konserinin ilk iki bölümü erişime açıldı

İstanbul Müzik Festivali'nin TSKB'nin değerli desteğiyle gerçekleştirdiği Yarının Kadın Yıldızları: Genç Kadın Müzisyenler konserinin ilk iki bölümü yayında... Projenin kanaat önderi piyanist Gülsin Onay'ın katılımıyla 49. İstanbul Müzik Festivali kapsamında gerçekleştirilen özel konser kaydı, sekiz bölümlük bir seri olarak İKSV'nin YouTube kanalından takip edilebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
'Yarının Kadın Yıldızları'' konserinin ilk iki bölümü erişime açıldı

İstanbul Müzik Festivali'nin TSKB'nin değerli desteğiyle gerçekleştirdiği Yarının Kadın Yıldızları: Genç Kadın Müzisyenler Destek Fonu projesi dördüncü yılında 13 genç kadın müzisyene destek verdi.

Bu müzisyenlerden dokuzunun ve projenin kanaat önderi piyanist Gülsin Onay'ın katılımıyla 49. İstanbul Müzik Festivali kapsamında gerçekleştirilen özel konser kaydı, sekiz bölümlük bir seri olarak İKSV'nin YouTube kanalından takip edilebilecek.

Schubert'in Arpeggione Sonatı'nın ilk bölümü ile Schumann'ın La minör Keman ve Piyano Sonatı no.1, op.105 eserinin ilk bölümününün seslendirildiği videolar şimdi yayında. Sanatçılar: Kontrbasçı Gökçe Küçükarslan, piyanist Sıla Şentürk ve kemancı Bahar Erünsal.

Konseri İzlemek İçin

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin