Yarın seyirci ile buluşacak 'Bi Küçük Eylül Meselesi' filminin klibi yayınlandı

Filmin Nil Karaibrahimgil'in seslendirdiği şarkısına klip çekildi.

Google Haberlere Abone ol
Yarın seyirci ile buluşacak 'Bi Küçük Eylül Meselesi' filminin klibi yayınlandı

Başrollerinde Engin Akyürek ile Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı 'Bi Küçük Eylül Meselesi' filmi yarın vizyona girecek.



Filmin söz ve müziği ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil'e düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait olan 'Kanatlarım Var Ruhumda' adlı şarkısına da Cem Karcı yönetmenliğinde Kilyos'ta bir klip çekildi.



Klip, Karaibrahimgil'in performans görüntüleri ve filmin bazı sahnelerinden oluşuyor.



Nil Karaibrahimgil, filmde Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı Eylül karakterine ithafen  yazdığı 'Kanatlarım Var Ruhumda' şarkısı için "Bi küçük Eylül meselesi’ni daha ismini ilk duyduğumda sevdim. Filmdeki kızın şarkısını bulmak için çok uğraştım. Uzun zamandır bir şarkıyla bu kadar başbaşa kalmamıştım. Sonunda 'Kanatlarım Var Ruhumda' çıktı. Düzenlemesini Mustafa Ceceli’nin yaptığı, akustik gitarlari benim çaldığım, çok naif bir şarkı oldu.  Bi küçük Eylül meselesi de şarkısı da doğru zamanda doğru yerlere gidecek ve iyi gelecek, öyle hissediyorum” şeklinde konuştu.



'Kanatlarım Var Ruhumda' Nil Karaibrahimgil’in yapım şirketi GNL etiketiyle digital ortamda da single olarak da yayınlanacak.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin