Yarım Kalan Aşklar dizisinden yeni kareler

Blu TV’nin özel yapımı olan, ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz dizinin tanıtım kareleri için yapılan özel fotoğraf çekiminde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Yarım Kalan Aşklar dizisinden yeni kareler

Blu TV’nin özel yapımı olan, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz dizinin tanıtım kareleri için yapılan özel fotoğraf çekiminde bir araya geldi.

Yarım Kalan Aşklar dizisinden yeni kareler

Dizide, Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz gizemli bir aşk hikayesi ile izleyici karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen afiş ve tanıtım çekimindeki iddialı fotoğraf karelerinin yanı sıra kamera arkası videosu da yayınlandı. İkili ilk kez ‘Yarım Kalan Aşklar’da partner olarak bir araya geldi.

Yarım Kalan Aşklar dizisinden yeni kareler - Resim : 2

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi; yeni bir hayatta, yeni bir bedende, yarıda kalmış bir aşkın zorlu sınavını anlatacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Suskunlar, Karışık Pizza, İkimizin Yerine gibi yapımları yöneten Umur Turagay yer alırken, senaristliğini Ethem Özışık (Poyraz Karayel, Söz), Hakan Bonomo (Adı Mutluluk, Söz) ve Ercan Uğur (Söz) üstleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin