Yarım Kalan Aşklar dizisinden dikkat çeken sahne

İlginç hikayesi ve dikkat çeken karakterleriyle farklı bir seyir vadeden BluTV özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ uzun süren hazırlıkların ardından izleyiciyle buluşmaya hazır.

Google Haberlere Abone ol
Yarım Kalan Aşklar dizisinden dikkat çeken sahne

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığındaki TIMS&B Productions imzalı Yarım Kalan Aşklar dizisi, tansiyonun hiç düşmediği bölümleriyle 10 Eylül’de BluTV’de başlıyor. Diziden yayınlanan ilk özel sahnede Ozan’ın (Tolga Sarıtaş), Kadir’in (Burak Deniz) bedeninde uyandığı anlar izleyenlerde merak uyandırıyor.

Özel yapımlarıyla beğeni toplayan Türkiye’nin önde gelen dijital platformlarından BluTV’nin dikkat çekici son projesi ‘Yarım Kalan Aşklar’ 10 Eylül Perşembe günü yayına giriyor.

Kadrosunda Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran ve Ezel Akay’ın yanı sıra Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal’ı bir araya getiren ‘Yarım Kalan Aşklar’ aksiyon ve gizem dolu sahneleriyle heyecanı doruk noktasına taşırken, alışık olmadığımız bir aşk hikayesiyle de izleyicinin kalbine dokunacak.

Başarılı ve meraklı gazeteci Ozan’ın (Tolga Sarıtaş) gizemli ölümünün ardından olaylı bir cinayet bürosunun sorumsuz komiseri Kadir’in (Burak Deniz) bedeninde uyanmasını konu alan ‘Yarım Kalan Aşklar’da Kadir’in bedenindeki Ozan, başına gelenlerin absürtlüğüne alışamadan kendini ardı ardına gelen birçok talihsizliğin ortasında bulacak. Ozan ‘Kadir’in bedenindeyken gazeteci ‘Elif’le (Dilan Çiçek Deniz) birlikte bir yandan üstü örtülmüş gerçeklerin peşinden giderken bir yandan da aşkına yeniden kavuşmanın yollarını arayacak!

Yarım Kalan Aşklar dizisinden dikkat çeken sahne

Diziden özel sahne yayınlandı!

Yayınlanan özel sahnede; Ozan, Kadir’in bedeninde perişan bir halde uyanıyor. Yarım Kalan İşler Dairesi’nden Başkan Yardımcısı Haluk’un (Şehsuvar Aktaş) Kadir’in bedeninde ikinci bir şansla hayata dönen Ozan’a yeni hayatında yapmaması gerekenleri anlattığı anlar, dizinin aksiyon, aşk, macera ve komedi dolu sahnelerinin yanı sıra fantastik hikayesiyle ilgili de yeni sinyaller veriyor.

Aksiyon, aşk, gizem ve komediyi bir araya getiren dizinin senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un kaleminden çıkarken, bu farklı hikaye Umur Turagay’ın rejisiyle buluşuyor. İzleyicilerin kendilerini sürprizlerle dolu bir yolculukta bulacağı, yarıda kalmış bir aşkın zorlu sınavının verileceği ‘Yarım Kalan Aşklar’ 10 Eylül’de BluTV’de başlıyor.

Yarım Kalan Aşklar dizisinden dikkat çeken sahne - Resim : 2

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin