Yarım asırlık festivale Sezen Aksu'lu final!

Çanakale'de 50'ncisi gerçekleşen Uluslararası Troia Festivali, Sezen Aksu konseriyle sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Yarım asırlık festivale Sezen Aksu'lu final!

Çanakale Belediyesi tarafından bu yıl 50'ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Troia Festivali, Minik Serçe Sezen Aksu' konseriyle sona erdi. Sezen Aksu, birbirinden güzel şarkılarını 20 bin kişi eşliğinde söyledi. 



12 Ağustos'ta başlayan 50'nci Uluslararası Troia Festivali'nin son gününde Sezen Aksu Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda sahne aldı. Minik Serçe'nin konserini, Vali Vekili Cemal Yıldızer ve Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan ile birlikte yaklaşık 20 bin kişi izledi. Sahnenin de içinde bulunduğu Cumhuriyet Meydanı'ndan taşan kalabalık yollara saçıldı. Yoğunluk nedeniyle Demircioğlu Caddesi'nin bir bölümü çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. Ünlü sanatçıyı izlemek isteyen çok sayıda hayranı meydanın çevresindeki apartmanların balkon ve çatılarına çıktı. İki saatten fazla sahnede kalan Minik Serçe'nin şarkılarına hayranları hep bir ağızdan eşlik etti.



Hayranlarına seslenerek, hepsinin elini tutmak istediğini ancak bunun fiziksel olarak mümkün olamayacağını belirten Sezen Aksu, "Ama lütfen siz bunu hissedin. Benim sizin elinizi tuttuğumu, sizin de benim elimi tuttuğunuzu, birbirimize deva, şifa olduğumuzu lütfen hissedin. Hepinizi sonsuz bir saygıyla selamlıyorum" dedi. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin