Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon'dan duygusal konuşma! Hem ağladı, hem de ağlattı

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Senarist Ödülü'nü Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon aldı. Konuşma yapan Sema Ergenekon sözleri ile hem ağladı hem de Yargı dizisinde rol alan eşi Uğur Aslan'ı ağlattı.

Google Haberlere Abone ol
Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon'dan duygusal konuşma! Hem ağladı, hem de ağlattı

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, geçtiğimiz akşam ünlü isimlerin akın ettiği muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Törende "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü" Pınar Deniz'e "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" Kaan Urgancıoğlu'na "En İyi Dizi Ödülü" Yargı'ya "En İyi Yönetmen Ödülü" Ali Bilgin'e "En İyi Senaryo Ödülü" ise dizinin senaristi Sema Ergenekon'un oldu.

Sahneye çıkıp ödülü alan Sema Ergenekon, konuşması ile duygulandırdı. Ergenekon, şunları söyledi: "2014 yılında Karadayı dizisiyle yine bu sahnede aynı ödülü alırken meme kanseri tedavimin 2. kürünü yeni almıştım. Buruk bir sevinç, korku ve endişe vardı. Kafamda da saç yoktu ve saçlarım peruktu. Şimdi yeniden karşınızdayım ve saçlarım kendi saçlarım. İnsan bir şeye inandığı ve tutunduğu sürece var. İşine, aşkına, çocuğuna... Ama en çok da kendine tutunduğu sürece. Bu hastalıkla mücadele eden kadınlara şunu söylemek istiyorum; geçiyor, geçecek" dedi.

Eşinin sözleri karşısında duygularına hakim olamayan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Uğur Aslan ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin