Yargı ve Teşkilat kapışması kaldığı yerden devam ediyor! Kıran kıran reyting yarışında hangi yapım zirvede yer aldı? İşte 26 Şubat 2023 Pazar gününün reyting sonuçları

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından yayın akışlarındaki dizi ve programlara ara veren televizyon kanalları, normal akışlarına geçtiğimiz hafta itibariyle döndüler. TRT 1'de yayınlanan Teşkilat ve Kanal D'de izleyiciyle buluşan Yargı dizilerinin reyting yarışı da kaldığı yerden devam ediyor. Peki hangi yapım zirvede yer aldı? İşte 26 Şubat 2023 Pazar gününün reyting sonuçları...

Medyatava Özel Yargı ve Teşkilat kapışması kaldığı yerden devam ediyor! Kıran kıran reyting yarışında hangi yapım zirvede yer aldı? İşte 26 Şubat 2023 Pazar gününün reyting sonuçları

6 Şubat'ta meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem, 11 ilimizde büyük yıkımlara neden olmuştu. Türkiye'yi yasa boğan bu olayın ardından ulusal kanallar da yayın akışlarını değiştirerek, dizi ve programlamlarının yeni bölümlerini yayınlamama kararı almışlardı.

Televizyon kanalları geçtiğimiz hafta itibariyle normal yayın akışlarına dönmeye başladılar. Birçok dizi ve program, yeni bölümleriyle izleyicinin karşına çıktı.

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat ve Kanal D'de izleyiciyle buluşan Yargı dizileri de dün akşam yeni bölümleriyle ekrana geldi. İki dizinin her hafta nefes kesen reyting yarışı, dün akşam da kaldığı yerden devam etti. Peki, hangi yapım zirvede yer aldı? 26 Şubat 2023 Pazar gününün reyting analizini sizler için yaptık.

TEŞKİLAT MI, YARGI MI ZİRVEDE?

Pazar gününle damga vuran Teşkilat ve Yargı dizilerinin reyting kapışması kaldığı yerden devam ediyor. İki dizinin zirve yarışı, adeta nefesleri kesti.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştıkları, Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle; AB ve ABC1 kategorilerinde birinci olurken, TOTAL'de ise ikinci oldu.

TRT 1'in kadrosunda Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Teşkilat dizisi ise; TOTAL birinci olurken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikinci oldu.

EGO İKİNCİ BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

FOX'un 4 Şubat Pazar günü ekran macerasına başlayan, başrollerini Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın paylaştıkları Ego dizisi, dün akşam ikinci bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. İlk bölümüyle; TOTAL'de 10, AB'de 11'inci olan dizi, üç haftalık aranın ardından ekrana gelen ikinci bölümüyle, reyting listelerinde yükselişe geçti.

Ego dizisinin dün akşam yayınlanan ikinci bölümü; TOTAL'de sekizinci, AB'de üçüncü ve ABC1'de de beşinci olarak, hem kanalın hem de yapım şirketinin yüzünü güldürdü.

FOX ANA HABER VE SURVİVOR ZİRVE YARIŞINDA

Yargı ve Teşkilat dizilerinin ilk iki sırayı parsellediği, Ego'nun reytinglerini yükselttiği günde, FOX Ana Haber Hafta Sonu ve Survivor, zirve yarışından biraz geride kaldı.

Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber; TOTAL ve ABC1'de üçüncü, AB'de ise yedinci olarak, günün en çok izlenen haber bülteni oldu.

Acun Ilıcalı ve tv8'in göz bebeği olan fenomen yarışma programı Survivor ise, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle; TOTAL ve ABC1'de dördüncü, AB'de ise sekizinci oldu.

İşte, 26 Şubat 2023 Pazar reyting listeleri (İlk 10 sıra)

Yargı ve Teşkilat kapışması kaldığı yerden devam ediyor! Kıran kıran reyting yarışında hangi yapım zirvede yer aldı? İşte 26 Şubat 2023 Pazar gününün reyting sonuçları

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin