Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D

Başrollerinde başarılı oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi, dün akşam 8. Bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde heyecan yine doruktaydı. İzleyiciler tarafından beğeni ile takip edilen Yargı’nın 8. Bölüm linkini, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimize ekledik. İşte Yargı 8. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D

Kanal D’nin en beğenilen yapımları arasında bulunan Yargı dizisi, dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Her Pazar ekranlara gelen Yargı’nın 8. Bölümünde; Ceylin, Engin’in katil olduğunu öğrendikten sonra onunla yüzleşiyor. Ceylin, Ilgaz’ın yardımı olmadan yapabileceğini düşünse de, Ilgaz sayesinde olaylar değişiyor. Peki, Yargı 8. Bölümde ne oldu? Yargı 8. Bölüm izleme linki!
 
YARGI 7. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D

Ceylin ve Ilgaz’ın evlilik haberi, Pars ve Neva’yı hayal kırıklığına uğratır. Pars, soruşturmanın tıkanmasından hiç memnun değildir, üstelik onun da kardeşi Neva gibi kalbi kırılmıştır. Pars soruşturmanın peşini bırakmamaya, bunu yaparken de inanmadığı bu evliliği ikisinin başına bela etmeye kararlıdır.

Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D - Resim : 2

Zafer Çınar’a çektiği silahla intikamı için geri dönüşsüz bir yola girmek üzeredir. Çınar Zafer’i masum olduğuna ikna edebilecek midir? Yoksa çekilen bu silah, iki aile arasında yeni ve büyük bir uçurumun açılmasına mı sebep olacaktır?

Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D - Resim : 3

Ceylin, kardeşinin katili olan Engin karşısında hiçbir şey yokmuş gibi davranmakta artık iyice güçlük çekmektedir. Ceylin ve Ilgaz, kimseye belli etmeden Engin’i tutuklu yargılatmanın yollarını ararken yeni risklere girerler. Ancak bir yandan oğlunu temize çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapan Yekta’dan hızlı olmak, bir yandan da her an önlerine engel olabilecek Pars’la mücadele etmek zorundadırlar.
 
YARGI 8. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D - Resim : 4

Ceylin, Engin’in kardeşinin katili olduğunu öğrendiği andan itibaren herkesten gizli sürdürmek zorunda olduğu mücadelesinin sonuna geldiğini düşünür. Engin’le büyük ve acı verici bir yüzleşme yaşar. Ceylin, Ilgaz’ın yardımı olmadan bunun altından kalkabileceğini düşünse de; Ilgaz’ın öngörüsü sayesinde olaylar bambaşka bir şekilde gelişecektir.

Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D - Resim : 5

Metin Çınar’ın elleri kanlı bir biçimde eve gelişinden itibaren hayatlarının büyük bir kırılma noktasına geldiğini anlamıştır. Şimdi onu çok zorlu bir tercih beklemektedir, oğlundan yana mı olacaktır yoksa dürüstlükten yana mı?

Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D - Resim : 6

Pars Ilgaz ve Ceylin’in evlenmesinden sonra kendisini toparlamaya çalışırken onlara ve Eren’e olan yaklaşımında başka bir yol denemeye karar verir. Yekta ise bir yandan Engin’i korumaya çalışırken bir yandan kendisi ve ailesi için çemberin iyice daraldığını fark eder.

Yargı 8. Bölüm yayınlandı: Yargı 8. Bölüm izle Kanal D - Resim : 7

Ceylin ve Ilgaz Yekta’yla açık bir biçimde girdikleri savaştan galip çıkabilmek için yine iş birliği yapmak zorunda kalırlar. Engin’in katil olduğunu ispatlamanın yeni yollarını ararken, ikisi de kendilerine bile itiraf edemedikleri bazı duyguların yeşerdiğini de fark edeceklerdir.

Yargı 8. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin