Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D

Yargı dizisi, son bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Yeni dönemin en sevilen dizileri arasında yer alan Yargı, dün akşam 7. Bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin son bölümünde; Ilgaz ve Ceylin’in evlilik kararı herkesi şoka uğratıyor. Bunun yanında Ilgaz ve Ceylin, Engin’in katil olduğunu ispatlamak için riskler alıyor. Peki Yargı 7. Bölümde ne oldu? İşte Yargı 7. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D

Yargı dizisinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz gibi başarılı isimler yer alıyor. Yeni döneme bomba gibi bir giriş yapan Yargı, her bölümü ile izleyicilerden tam not almayı başarıyor. Yargı’nın yayınlanan son bölümünde; Ilgaz ve Ceylin evlilik kararı alırken bir yandan da Engin’in suçunu ispatlamaya çalışıyor. Ancak Zafer, kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü Çınar’dan intikam almak için onu öldürmeye karar veriyor. İşte Yargı 7. Bölüm izleme linki!
 
YARGI 6. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D

Kardeşini öldüren kişinin en yakını bildiği Engin çıkması Ceylin’i tarifsiz bir acıya boğar. İçinde yükselen öfke dayanılmazdır, Ceylin, Engin’i öldürmeye kararlıdır. Ilgaz ise, sezgilerinde haklı çıksa da Ceylin’in yıkılmışlığına dayanamaz ve bir karar verir. Hem Ceylin’i sakinleştirmek hem de, Engin’in katil olduğunu ispatlayabilmeleri için sert de olsa onu durdurmanın kendince bir yolunu bulur.

Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D - Resim : 2

Pars, Ceylin’e olan hislerini bile bir kenara koyarak onu usulsüz delil topladığı için suçlayıp meslekten menettirmeye kararlıdır. Üstelik Ilgaz’dan da, buna tanık olduğu için ifadesini alacağı bellidir. Ceylin, Ilgaz’la karşı karşıya gelir. Ilgaz’ın kendisi için yalan ifade vermesi gerekmektedir ve bu Ilgaz için imkansızdır.

Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D - Resim : 3

Yekta oğlunun suçunu temizlemek için çabalarken Zafer, Çınar’ın serbest bırakılmasıyla yıkılır ve yeni bir dönemecin eşiğine gelir. Artık kendi hayatından vazgeçecek kadar intikam hırsıyla doludur. Aldığı karar iki ailenin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.

Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D - Resim : 4

Ceylin ve Ilgaz, bir yandan Engin’i mahkum edecek delillerin peşinde koşarken, bir yandan Pars’ın kendilerini soktuğu zorlu durumdan kurtulmanın yollarını ararlar.
 
YARGI 7. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D - Resim : 5

Ilgaz ve Ceylin'in sürpriz evliliği herkes üzerinde şok etkisi yaratmıştır. Özellikle Pars çılgına döner. Beklenmedik bu evlilik dengeleri şimdiden değiştirmiştir. Diğer taraftan Zafer kızının katili olduğunu düşündüğü Çınar'dan intikam almak için yemin etmiştir. Çınar'ı köşeye kıstıran Zafer silahını doğrultur. Çınar kendisini kurtarmaya çalışırken silah bir anda patlar.

Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D - Resim : 6

Ceylin ve Ilgaz’ın evlilik haberi, Pars ve Neva’yı hayal kırıklığına uğratır. Pars, soruşturmanın tıkanmasından hiç memnun değildir, üstelik onun da kardeşi Neva gibi kalbi kırılmıştır. Pars soruşturmanın peşini bırakmamaya, bunu yaparken de inanmadığı bu evliliği ikisinin başına bela etmeye kararlıdır.

Yargı 7. Bölüm yayınlandı: Yargı 7. Bölüm full izle Kanal D - Resim : 7

Ceylin, kardeşinin katili olan Engin karşısında hiçbir şey yokmuş gibi davranmakta artık iyice güçlük çekmektedir. Ceylin ve Ilgaz, kimseye belli etmeden Engin’i tutuklu yargılatmanın yollarını ararken yeni risklere girerler.
 
Yargı 7. Bölüm FULL İZLE Kanal D

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin