Yargı 4. Bölüm yayınlandı: Yargı 4. Bölüm full izle

Yargı dizisi, dün akşamki yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde başarılı oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi, polisiye konusu ve ilgi çeken karakterleriyle birçok kişi tarafından severek takip ediliyor. Yargı 4. Bölümü ile yine her Pazar akşamı olduğu gibi izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeyi başardı. Bizde Yargı 4. Bölüm linkini tekrar izlemek isteyenler veya kaçıranlar için haberimize ekledik. İşte Yargı 4. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Yargı 4. Bölüm yayınlandı: Yargı 4. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, dün akşam 4. Bölümü ile ekranlara geldi. İzleyicide heyecan uyandıran ve bu yüzden dikkatle takip edilen Yargı dizisinin yayınlanan son bölümünde Ceylin, İnci’yle ilgili çok farklı gerçekleri öğrendi. Peki, Yargı 4. Bölümde neler oldu? Yargı dizisinin yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimize ekledik. Yargı 4. Bölüm full izle

YARGI 3. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı 4. Bölüm yayınlandı: Yargı 4. Bölüm full izle

Pars hem kardeşi Neva’nın intikamını almak hem de içten içe Ilgaz’ın hata yapmasını istediği için Çınar’ı tutuklu yargılatmaya kararlıdır. Ceylin ise, Çınar’ı savunduğunu ailesinden gizlemek zorundadır. Ilgaz ve Ceylin bir yandan gerçek katili bulmaya çalışırlarken, bir yandan da Çınar’ın tutuksuz yargılanması için çabalarlar. Ancak, Pars ve Zafer yüzünden ikisi de oldukça sıkışmış durumdadır.

Yargı 4. Bölüm yayınlandı: Yargı 4. Bölüm full izle - Resim : 2

Cinayetin ve İnci’nin herkesten gizlediği hayatının üzerindeki perde aralandıkça Ceylin de Ilgaz da kendilerini hiç beklemedikleri dönemeçlerde savrulurken bulacak, ikisi de ailelerinin tahmin edemedikleri sırları olduğunu git gide daha da sarsan acı tecrübelerle öğrenmek zorunda kalacaklardır.

Yargı 4. Bölüm yayınlandı: Yargı 4. Bölüm full izle - Resim : 3

Ceylin’in bulduğu İnci ve Metin’in yan yana çekilmiş fotoğrafı, Ilgaz’la ikisinin arasındaki hassas dengeyi yeniden zorlar. Ilgaz babasının kendisine söylediği yalanın yarattığı şokla baş etmeye çalışırken Ceylin, İnci’nin katilini bulabilmek için kendisinin yanı sıra Ilgaz ve Eren’in de sınırlarını zorlar. Bu durum Pars’ın da yavaş yavaş dikkatini çekmektedir.

YARGI 4. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Yargı 4. Bölüm yayınlandı: Yargı 4. Bölüm full izle - Resim : 4

Zafer’in sorgusuna şahit olan Ceylin, İnci’yle ilgili kaldıramayacağı gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine bir de Zafer’in geçmişte yaptıklarının sonucu şüpheliler listesine girmesi Ceylin’i adeta yıkar. Babasından yana sınanma vakti Ceylin’dedir, ikisi arasında büyük bir sorgulama yaşanacaktır.

Yargı 4. Bölüm yayınlandı: Yargı 4. Bölüm full izle - Resim : 5

Ilgaz da Ceylin gibi, babasının ve kardeşinin sırlarla dolu hayatlarını çözmeye ve gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Ancak bu sefer Çınar’la ilgili yapması gereken çok önemli bir seçim vardır. Üstelik bu seçim, Ceylin’le ikisini katilin kim olduğu gerçeğine götüren yolda keskin bir ayırıma götürecektir. İkisi de kendi planlarını uygularken bir yandan birbirlerine karşı yeni yeni yeşertmeye çalıştıkları güven duygusu tekrar sınanacaktır.

Yargı 4. Bölüm yayınlandı: Yargı 4. Bölüm full izle - Resim : 6

Ilgaz ve Ceylin, göze aldıkları bütün zor seçimlerinin bedelini ödemek üzeredirler. Gerçeğe ulaşmaya çalışmak onları zamanla yakınlaştırırken, aileleriyle aralarında duvarların yükselmesine sebep olur. Acaba bu duvarların karşısında yıkılmadan ayakta kalabilecekler midir?

Yargı 4. Bölüm FULL İZLE

YARGI KONUSU

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin