Yargı 3. Bölüm yayınlandı: Yargı 3. Bölüm full izle

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisi yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kırıyor. İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen Yargı dizisinin yeni bölümü dün akşam itibariyle ekranlara geldi. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin, senaryosunu Sena Ergenekon’un kaleme alıyor. Yargı dizisinin 3. Bölüm linkini haberimize ekledik. Yargı 3. Bölüm full İZLE

Google Haberlere Abone ol
Yargı 3. Bölüm yayınlandı: Yargı 3. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi, 3 Ekim Pazar günü yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi yeni bölümünde İnci ve Metin’in beraber bir fotoğrafı Ceylin’i daha da zorlar. Ilgaz, babasının yalanı ile şoka girerken, İnci’nin katilini bulabilmek için de sınırları zorlar. İşte Yargı 3. Bölüm linki! Yargı 3. Bölüm full izle

YARGI 2. BÖLÜMDE NE OLDU?

Erguvan ailesi küçük kızlarının ölümüyle darmadağın olur. Annesinin, ablasının, babasının herkesin acısına göğüs germek, kendi acısını yaşamak ve kardeşinin katilini bulmak için kanının son damlasına kadar savaşmak görevi Ceylin’indir. Kız kardeşinin cansız bedenini gören Ceylin, hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıyadır.

Yargı 3. Bölüm yayınlandı: Yargı 3. Bölüm full izle

Yüreğine düşen bu acıya kendini bırakmak, acıya boğulmak ya da savaşmak. Her iki yol da Ceylin için imkansızlıklarla doludur. Çünkü baş şüpheli olan Çınar’ı savunmak artık mümkün değildir. Savunmaması ise, delillerden uzak kalması anlamına gelmektedir. Ceylin hayatının en zor kararını vermek zorundadır.

YARGI 3. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Yargı 3. Bölüm yayınlandı: Yargı 3. Bölüm full izle - Resim : 2

Ceylin’in bulduğu İnci ve Metin’in yan yana çekilmiş fotoğrafı, Ilgaz’la ikisinin arasındaki hassas dengeyi yeniden zorlar. Ilgaz babasının kendisine söylediği yalanın yarattığı şokla baş etmeye çalışırken Ceylin, İnci’nin katilini bulabilmek için kendisinin yanı sıra Ilgaz ve Eren’in de sınırlarını zorlar. Bu durum Pars’ın da yavaş yavaş dikkatini çekmektedir.

Yargı 3. bölüm FULL İZLE

Yargı 3. Bölüm yayınlandı: Yargı 3. Bölüm full izle - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin