Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu?

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, dün akşam yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, dizinin senaryosunu ise Sema Ergenekon kaleme alıyor. Ceylin ve Ilgaz karakterlerinin bir cinayet vakası üzerinde yollarının kesişmesinin ardından başına gelenleri konu alan Yargı, 11. Bölümü ile izleyicisiyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu?

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisi, dün akşam 11. Bölümü ile ekranlara geldi. Yargı 11. Bölümde; Ilgaz ve Ceylin bir taraftan Engin’in tehditleri, diğer taraftan ise tarafları oldukları davayla uğraşıyor. Gelen sesli mesajdan sonra bittiğini sandıkları kabuslarının aslında daha yeni başladığını fark ederler. Peki, Yargı 11. Bölümde ne oldu? İşte Yargı 11. Bölüm izleme linki!
 
YARGI 10. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu?

Ceylin’in kendi içinde çok zor bir karar vererek Ilgaz’la arasına koyduğu mesafe, ikisi için de acı verici bir hal alır.

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 2

Ceylin’in kendi içinde çok zor bir karar vererek Ilgaz’la arasına koyduğu mesafe, ikisi için de acı verici bir hal alır. Ilgaz’ın Ceylin’e olan kırgınlığının üzerine eklenecek başka sarsıntılar, onları büyük bir çatışmanın eşiğine itmek üzeredir.

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 3

Engin’in tutuklu olarak yargılanması, bir sondan ziyade yeni bir başlangıca ve herkesi derinden etkileyen bir olaylar silsilesine dönüşmek üzeredir. Engin yeni amacını planlarken, bu yolda ona yardım edecek sürpriz biri de ortaya çıkar.

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 4

Pars herkesten gizlediği sırrıyla yüzleşmek zorunda kalır. Metin bir yandan Çınar’ı korumaya çalışırken bir yandan da hayatlarına sorgusuz sualsiz dahil olan Merdan’la mücadele eder. Gül ise yaptığı hataların telafisi için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 5

Ilgaz ve Ceylin, yeni bir davanın içinde karşı kulvarlarda çarpışırken; hiç beklemedikleri bir anda ikisini de büyük bir çıkmaza sokacak bir gerçek yüzlerine çarpar. Bilmedikleri, bunun buzdağının sadece görünen kısmı olduğudur.

YARGI 11. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 6

Ilgaz ve Ceylin bir yandan Engin’in tehditleri, bir yandan da tarafları oldukları davayla uğraşırken; geçmişlerinin bağlandığı düğüm yeniden karşılarına çıkar.

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 7

Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra; bittiğini zannettikleri kâbusun aslında yeni başladığını fark ederler. Engin’in başta onlar olmak üzere kendisine zarar verdiğine inandığı herkesle ilgili bir planı vardır. Ceylin ve Ilgaz ise bu sarmalın tam merkezinde durmaktadır.

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 8

Eren, Pars, Çınar ve Yekta; karşılarına çıkan bütün bu bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden çabalamaya başlarlar. Ancak bu süreç hepsini beklemedikleri kadar büyük sorularla ve sürprizlerle baş başa bırakacaktır.

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 9

Acaba içlerinde derin bir yerden yükselen öfkelerini kontrol edebilecekler midir? Yoksa bu öfke büyük bir yangına mı sebep olacaktır?

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 10

Ilgaz ve Ceylin bir yandan Engin’in tehditleri, bir yandan da tarafları oldukları davayla uğraşırken; geçmişlerinin bağlandığı düğüm yeniden karşılarına çıkar.

Yargı 11. Bölüm yayınlandı: Yargı 11. Bölümde ne oldu? - Resim : 11

Bu durum onları acımasız bir “keşke”nin kucağına bırakırken; artık ikisini de çok zor tercihler beklemektedir.

Yargı 11. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin