Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D

Başrollerinde başarılı oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı, dün akşam 10. Bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen Yargı dizisinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, dizinin senaryosu ise Sema Ergenekon’un kaleminden çıkıyor. Kerem Çatay’ın yapımcılığını üstlendiği Yargı, yayınlanan 10. Bölümü ile de sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Peki, Yargı 10. Bölümde ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D

Yargı dizisi, dün akşam yayınlanan 10. Bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicilerden her bölümü ile tam puan alan Yargı’nın başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alıyor. Yargı 10. Bölümde; Ceylin, bir karar vermek için Ilgaz’la arasına mesafe koyuyor. Ancak bu durum ikisi için de acı verici bir hale dönüyor. Engin’in tutuklu olarak yargılanması, yeni olalar silsilesini başlatır. Peki, Yargı 10. Bölümde ne oldu? İşte Yargı 10. Bölüm izleme linki!
 
YARGI 9. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D

Engin’in Yekta’yı suçlamasının ardından Ceylin ve Ilgaz acil bir biçimde harekete geçmeleri gerektiğini fark ederler. Ilgaz’ın kendisine önerdiği yöntemlerle Engin’in geri dönüşsüz bir biçimde cezaevine girmesi için çabalarlar. Ancak bu yol Ceylin’i duygusal olarak yeniden örseleyecek kasislerle doludur.

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D - Resim : 2

Pars, Yekta’nın suçlanması sonucu kendisiyle ilgili önemli ve büyük bir sırrın açığa çıkması ihtimaliyle yüz yüze gelir ve engel olabilmek için her zamankinden çok farklı bir tavır gösterir.

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D - Resim : 3

Metin kaybolan Zafer’in cesedini bulmaya çalışırken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Yekta ise Laçin’in Engin’den yana tavır almasının bedelini ona ödetmeye kararlıdır.

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D - Resim : 4

Ilgaz ve Ceylin birbirlerine duygusal anlamda daha da yaklaşırlar, üstelik bu yakınlık ikisinin de ezberlerini bozan bir hale dönüşmektedir.

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D - Resim : 5

Bir yandan Engin’in mahkumiyetini kesinleştirmek için çabalarken, bir yandan da kendilerine bile itiraf edemedikleri hislerin yarattığı yeni soruları cevaplamak zorundadırlar.
 
YARGI 10. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D - Resim : 6

Ceylin’in kendi içinde çok zor bir karar vererek Ilgaz’la arasına koyduğu mesafe, ikisi için de acı verici bir hal alır. Ilgaz’ın Ceylin’e olan kırgınlığının üzerine eklenecek başka sarsıntılar, onları büyük bir çatışmanın eşiğine itmek üzeredir.

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D - Resim : 7

Engin’in tutuklu olarak yargılanması, bir sondan ziyade yeni bir başlangıca ve herkesi derinden etkileyen bir olaylar silsilesine dönüşmek üzeredir. Engin yeni amacını planlarken, bu yolda ona yardım edecek sürpriz biri de ortaya çıkar.

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D - Resim : 8

Pars herkesten gizlediği sırrıyla yüzleşmek zorunda kalır. Metin bir yandan Çınar’ı korumaya çalışırken bir yandan da hayatlarına sorgusuz sualsiz dahil olan Merdan’la mücadele eder. Gül ise yaptığı hataların telafisi için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Yargı 10. Bölüm yayınlandı: Yargı 10. Bölüm izle Kanal D - Resim : 9

Ilgaz ve Ceylin, yeni bir davanın içinde karşı kulvarlarda çarpışırken; hiç beklemedikleri bir anda ikisini de büyük bir çıkmaza sokacak bir gerçek yüzlerine çarpar. Bilmedikleri, bunun buzdağının sadece görünen kısmı olduğudur.

Yargı 10. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin