'Yapışık Kardeşler'den kamera arkası klibi!

2015’te vizyona girecek olan “Yapışık Kardeşler”in kamera arkası görüntüleri klip haline getirildi.

Google Haberlere Abone ol
'Yapışık Kardeşler'den kamera arkası klibi!

30 Ocak’ta sinema severlerle buluşacak olan "Yapışık Kardeşler"in, kamera arkası görüntüleri “Bu Sette Her Şey Var” ismiyle klip haline getirildi. Eğlenceli görüntülerin yer aldığı klibi, internet fenomenlerinden Educatedear olarak tanınan Boğaç Soydemir hazırladı. 



Yapımcılığını Pervasız Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini İlker Ayrık’ın yaptığı, senaryosunu M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı’nın yazdığı filmin oyuncu kadrosunda; İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Halil Sezai, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Bülent Şakrak, M. Serdar Fırat, Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre ve Fatmagül Fakı yer alıyor.



Oyuncu İlker Ayrık’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Yapışık Kardeşler’de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. İlker Ayrık’ın yapışık kardeşini ise başarılı oyuncu Hakan Bulut, hayatlarını değiştiren Vahşi Cazibe karakterini ise Ivana Sert canlandırıyor.



İşte, o klip:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin