Yapı Kredi müşterilerine pazartesi şoku. Yapı Kredi mobil uygulamasına giremediler. Banka bu uyarıyı verdi, müşteriler isyanda

Yapı Kredi'nin mobil uygulaması çöktü, müşteriler sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi. Bankadan henüz bir açıklama gelmedi.

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi müşterilerine pazartesi şoku. Yapı Kredi mobil uygulamasına giremediler. Banka bu uyarıyı verdi, müşteriler isyanda

Yapı Kredi mobil müşterileri bugün büyük bir şokla karşılaştı.

Hesaplarına mobil bankacılık üzerinden girmek isteyen müşterelerin karşısına bu uyarı çıktı.

Banka hesaplarına girmek isteyenler, "yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz" uyarısıyla karşılaştı.

Sosyal medyada TT olan Yapı Kredi'ye çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi.

Öte yandan bankanın masa üstü versiyonunda ise herhangi bir sorun gözükmüyor ve buradan işlemler yapılabiliyor.

Son bilgi: Yapı Kredi mobil sitesine giriş yapılmaya başlandı ancak sistem çok ağır oludğu için işlemlerde gecikmelere yaşanıyor.

Yapı Kredi müşterilerine pazartesi şoku. Yapı Kredi mobil uygulamasına giremediler. Banka bu uyarıyı verdi, müşteriler isyanda

 

BANKALARA NE OLUYOR?

Öte yandan 8 Ekim'de de Akbank ile ilgili bir sorun yaşanmıştı.  Akbank’ın mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinde bugün bir teknik arıza yaşandı. Akbank müşterileri, kredi kartı işlemlerinde taksitlerin iki kez çekilmesi gibi teknik bir arızayla karşı karşıya kaldıklarını sosyal medyadan gündeme getirmişti.

Akbank'tan yapılan açıklamada, "Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın en kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz" denilmişti.

 

Akbank tarafından, kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorununun kademeli olarak çözülmeye başlandığı belirtilerek, yaşanılan aksaklıktan dolayı müşterilerden özür dilenmişti.

Akbank kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına ilişkin ikinci kez açıklamada bulunmuştu. Bankanın resmi Twitter hesabından paylaştığı tweette, "Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır. Yaşadığınız aksaklıktan doları özür dileriz." denildi. Bu arada, bugün sabah saatlerinde, sosyal medyada banka müşterilerinin “kredi kartı harcamalarının 2 kez ekstreye yansıdığı, kart limitlerinde eksiye düşüldüğü" yönündeki paylaşımları üzerine Akbank tarafından, "Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın en kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin