Yapı Kredi müşterilerine büyük müjde: 0 faizle 10 bin lira. Alışveriş kredilerinde kağıtsız ve imzasız dönem başlıyor

Yapı Kredi müşterilerine yeni bir duyuru geldi. Kağıtsız ve imzasız alışveriş kredisi dönemi başlatan Yapı Kredi, ayrıca 10 bin lira altındaki krediler için de sıfır faiz kampanyası düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi müşterilerine büyük müjde: 0 faizle 10 bin lira. Alışveriş kredilerinde kağıtsız ve imzasız dönem başlıyor

Yapı Kredi'den gelen açıklamada şöyle denildi:

Yapı Kredi, yeni hizmeti World Pay Alışveriş Kredisi ile bir ilke imza atarak, kredi kartı kullanmadan taksitli kredi ile alışveriş yapmaya olanak sağlayıp sınırları kaldırmaya devam ediyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi World, fiziksel ve dijital dünya arasındaki sınırların kalktığı günümüzde, dijital ve kartlı ödeme sistemlerindeki dönüşümün öncülüğünü üstleniyor. Yapı Kredi, World Pay ödeme yöntemleri ile online alışveriş ve fiziksel mağazalarda işlemlerin alışılagelmiş metotlar yerine daha hızlı ve kolay tamamlanmasını sağlayarak müşterilerine bütüncül bir deneyim sunmayı hedefliyor.

World Pay Alışveriş Kredisi ile müşterilerine alışveriş anında, şubeye gitmelerine gerek kalmadan Yapı Kredi POS’ları üzerinden kağıtsız ve imzasız bir şekilde alışveriş kredisi sunan banka, 200 bini aşkın Yapı Kredi üye iş yerindeki bu hizmetle dünyanın en yaygın “Şimdi Al, Sonra Öde” uygulamasını da başlatmış oldu.

World Pay Alışveriş Kredisi ile müşteriler POS üzerinden oluşturulacak QR kodu, Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamalarındaki ödeme adımında okutarak işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyor. Alışveriş anında POS cihazı üzerinden 50 bin TL’ye kadar 36 aya varan vade imkanıyla herhangi bir ek dosya masrafı olmadan, imzasız ve kağıtsız bir şekilde kredi kullanılabiliyor. Bu sayede müşteriler, kart limitlerini doldurmadan uzun vadeli seçeneklerle kampanya kapsamında kredi kullanabiliyor.

Sıfır faiz kampanyası

Öte yandan kasım ayı sonuna kadar World Pay Alışveriş Kredisi’nin ilk kullanımına özel 10 bin TL ve altındaki sepetlerde 6 aya kadar yüzde 0 faiz kampanyasından da yararlanabiliyor.

Henüz Yapı Kredi müşterisi olmayan kullanıcılar ise mağaza içerisinde POS üzerinden QR okutarak anında Yapı Kredi müşterisi olup bu hizmetten faydalanabiliyor. Yapı Kredi üye iş yerleri ise World Pay Alışveriş Kredisi’nin getirdiği yeni ödeme alternatifi ile satışlarını kolay ve hızlıca yapma imkânı bulurken, müşterilerine de kredi kartı olmadan taksitli satış imkânı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, bireysel müşterilerinin yanı sıra üye iş yerlerinin de hayatını kolaylaştırmaya devam ettiklerini kaydetti.

Müşterilere benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşattıklarını aktaran Ülgen, "Hayata geçirdiğimiz son yenilik olan World PAY Alışveriş Kredisi ile ‘Şimdi Al Sonra Öde’ dönemini başlatıyoruz. Dünyada ilk kez kağıtsız ve imzasız bir şekilde ve 200 bini aşkın Yapı Kredi üye işyerinde müşterilerimize sunduğumuz ‘Şimdi Al, Sonra Öde’ uygulamasıyla, Yapı Kredi müşterisi olmanın ayrıcalığını müşterilerimize ve üye iş yerlerimize yaşattığımız için oldukça mutluyuz.

Yapı Kredi World’ün gücünü, bankamızın dijital vizyonu ile birleştirdiğimiz World PAY ve müşterilerimiz için ortaya çıkan farklı bir ödeme yöntemi ihtiyacını çözen World PAY Alışveriş Kredisi sayesinde müşterilerimize büyük bir konfor sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Hâlihazırda sunulan alışveriş kredilerinden farklı olarak, iş yerleri için de kullanımı oldukça kolay bir süreç tasarladıklarını vurgulayan Ülgen, "Müşterilerimiz mağaza çalışanının da kullanmaya alışık olduğu POS cihazındaki QR Kod’u Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamalarımızdan okutarak süreci dijital ortamda hızlıca tamamlayabiliyor. Aynı zamanda bu hizmet ve çözümümüzle iş ortaklarımızdan olan üye işyerlerimizin de bu hizmet aracılığıyla geniş müşteri portföyüne ulaşmalarını amaçladık.

Hem üye işyerlerimizin hem de kullanıcıların World Pay Alışveriş Kredisi’ni deneyimleyebilmesi için oldukça iddialı bir kampanya ile lansman yapıyoruz. İlk kullanımına özel 10.000 TL ve altındaki sepetlerde 6 aya kadar yüzde 0 faiz kampanyası Kasım sonuna kadar geçerli olacak. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimize ve üye işyerlerimize sunduğumuz hizmeti mükemmelleştirmeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin