Yapı Kredi Bankası müşterilerine müjde: Apple iPhone 12 Pro veriyor

Yapı Kredi Bankası, banka müşterileri için inanılmaz bir kampanya başlattı. Kampanyanın başlangıç tarihi 1 Eylül, son gün ise 31 Ekim. Buna göre banka müşterileri Kolay Adres tanımlaması yaptığı takdirde Apple iPhone 12 Pro kazanma şansını elde edecekler. Yapı Kredi Bankası'nın iPhone 12 kampanyasının detayları nedir?

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi Bankası müşterilerine müjde: Apple iPhone 12 Pro veriyor

YAPI KREDİ BANKASI'NDAN MÜŞTERİLERİNE GELEN DUYURU ŞU ŞEKİLDE

1 Eylül - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında cep telefonu, T.C. kimlik numarası veya e-posta adresi gibi kişisel bilgilerinizi hesabınızla eşleştirerek Kolay Adres tanımınızı yapın, 10 adet Apple iPhone 12 Pro'dan birini kazanma şansını yakalayın.

Kolay Adres tanımlamak ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Kolay Adres tanımlamak için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası müşterilerine müjde: Apple iPhone 12 Pro veriyor

Kolay Adres Tanımlama Nedir?

Kolay Adres Tanımlama, IBAN ya da hesap bilgilerine ihtiyaç duyulmadan para transferi yapılmasını sağlayan, Merkez Bankası ile ortak geliştirilen bir özelliktir.

Kolay Adres Tanımlama ile; cep telefonu numarası, T.C. kimlik numarası, e-posta adresi, vergi kimlik numarası, pasaport numarası gibi en sık kullandığınız kişisel bilgilerinizi dilediğiniz hesabınıza tanımladıktan sonra gönderici ile bu bilgilerinizi paylaşarak para transferinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. “Kolay Adresleme Sistemi” TCMB tarafından geliştirilen Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) ödeme sisteminin katmanlı servislerinden biridir. BKM tarafından geliştirilmekte ve işletilmektedir.

Kolay Adreslerim Para Transferlerinde Nasıl Kullanılır?

Yapmış olduğunuz “Kolay Adres” tanımını gönderici ile paylaşarak para transferlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kolay Adres Tanımlama ile Türk Lirası hesaplarınızla yapacağınız tüm para transferi işlemlerinin yanında yabancı para hesaplarınızı kullanarak havale işlemlerinizi de yapabilirsiniz.

Hangi kuruluşlar Kolay Adres hizmeti verebilir?

TCMB tarafından işletilen FAST veya EFT Sistemlerine katılımının uygunluğu belgelenmiş olan kuruluşlar, BKM ile idari ve teknik süreçlerini tamamladıktan sonra Kolay Adresleme Sistemi katılımcısı olabilir.

Ne zaman Kolay Adres tanımı yapılabilir?

TCMB tarafından işletilen EFT ve FAST hizmeti veren bankalar Kolay Adres hizmeti vermek için de çalışmalarını sürdürmektedir. Tam tarih bilgisi ile ilgili olarak bankanızdan bilgi alabilirsiniz.

Kolay Adres tanımının bulunduğu banka kanalından mevcut kolay adresleri güncellenebilir. Örneğin bir hesabı ile kolay adres olarak eşleştirdiğiniz cep telefonu bilgisi, e-posta olarak güncellenebilir. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin