'Yaparsın Aşkım' rekora koşuyor!

Ali Eyüboğlu, Pervasız Yapım’ın ‘Yaza Merhaba’ partisine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Yaparsın Aşkım' rekora koşuyor!

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğluİlker Ayrık’ın ortakları arasında bulunduğu Pervasız Yapım'ın 'Yaza Merhaba' partisine katıldı. Eyüboğlu, geceden izlenimlerini köşesine taşıdı.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



'Yaparsın Aşkım' rekora koşuyor



Sunucu ve oyuncu İlker Ayrık’ın ortakları arasında bulunduğu Pervasız Yapım, Beylerbeyi’ndeki üç katlı ofisin bahçesinde ‘Yaza Merhaba’ partisi verdi. 19.00’da başlayıp, 21.00’de bitecek davete giderken planım, 1-1,5 saat kalıp, ayrılmaktı. Oradan Nakkaştepe Millet Bahçesi’ndeki Ekin Uzunlar’ın konserine uğrayıp, Metropol DasDas’taki Iyeoka konserini dinleyerek günü tamamlayacaktım.



Evdeki hesap çarşıya uymadı. Pervasız Yapım’ın ‘Yaza Merhaba’ partisinden ayrıldığımda saatler 23.30’u gösteriyordu.



Pervasız Yapım’ın davetinde televizyon ve şov dünyasından tanıdık çoktu. Her biriyle ayrı ayrı sohbet edince, zaman su gibi aktı. Davet benim için bir hayli bereketli geçti. Televizyon ve şov dünyasından birçok yeni projeye dair bilgiler aldım.



Eşi Sanem ve iki ortağıyla birlikte davetin ev sahipliğini üstlenen Ayrık, açılış konuşmasında Pervasız Yapım’ın yeni projeleri hakkında ipuçları verdi.



Sunucusu olduğu ‘Yaparsın Aşkım’ın bölüm sayısı olarak, tüm yapımları ve dizileri geride bırakıp, FOX’ta en çok bölümü yayınlanan iş olarak rekor kırdığını söyleyen Ayrık, Show TV’ye de formatı kendilerine ait bir yarışma yapacaklarını açıkladı. Ayrık, “Pervasız Yapım olarak her yıl en az bir film çekmeye kararlıyız. Bu yaz, başrolünü Birce Akalay’la paylaşacağım bir film çekeceğiz” dedi.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin