'Yap Bakalım'da şaşkına çeviren telefon şakası!

Star’da yakında başlayacak olan program için sokaklara çıkan Hande Katipoğlu’dan 'müthiş' telefon şakası.

Google Haberlere Abone ol
'Yap Bakalım'da şaşkına çeviren telefon şakası!

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Yap Bakalım'da, kendisi ile yarışmayı kabul eden erkek yarışmacıya telefonda sevgilisinden ayrıldığını söylemesini isteniyor. İşte ne olduysa o andan itibaren oluyor. Telefonda yaşanan diyalog hem yarışmacı hem de sunucuyu Hande Katipoğlu'nu şaşkına çeviriyor.



Hande Katipoğlu ve Melike Emiroğlu’nun sunacağı Yap Bakalım her an her yerde karşınıza çıkabilir. Belki bir aile yemeğine giderken, belki işinize giderken, belki sevgilinizle buluşurken, belki de bir taksi beklerken. Her an bu oyunun içinde yer alabilir ve 'Yap Bakalım’da yarışabilirsiniz.



Yarışma 3 etaptan oluşuyor



Hande ve Melike yarışmayı kabul eden yarışmacıları  bir kulaklık yardımı ile yönlendirip, 3 etaptan oluşan yarışmanın içine atıyor. Yarışmacılar kimi zaman gerçek müşterilerle dolu olan bir mağazaya girip sınırları zorlayacak, kimi zaman da bir cafede huysuz bir müşteri olup hedefe doğru ilerleyerleyecek. Yarışmanın sonundaki  büyük ödül ise  5.000 TL.



Amerika'nın televizyon alanında en çok konuşulan işlerinden biri olan "Money From Strangers" Yirmibeşfilm tarafından hazırlanıyor. Programın moderatörlüğünü ünlü oyuncular Hande Katipoğlu ve Melike Emiroğlu üstleniyor. 



İşte 'Yap Bakalım'dan şaka sahneleri:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin