Yanmayan billboard üretildi

Açıkhava reklam sektörü için tasarlanan ürün, Avrupa ve Afrika pazarındaki ana Outdoor reklam sağlayıcılarının yoğun ilgisinden ötürü ihraç edilmeye başladı bile. (İlandır)

Google Haberlere Abone ol
Yanmayan billboard üretildi

Çevreci ve Yanmayan demonte billboard üretti.



Alüminyum Sektörünün  önemli aktörlerinden Formal Alüminyum farklı ürün konseptine bir yenisini  daha ekledi. Sektör ihtiyaçlarını ve pazardaki boşlukları çok iyi tespit edip, doğru ürün yapma stratejisini başarıyla sürdüren Formal; mobilya , otomotiv, sıcak eşya, inşaat, sektörlerinden  sonra şimdide outdoor reklam sektöründe ihtiyaç duyulan ürünü  Billboard Extra'yı ekonomiye kazandırdı.



Formal Alüminyum CEO'su  Ahmet Ezinç, Billboard Extra’nın üretim sürecinde, geleneksel billboardlara   göre daha çok işlevsellik üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi. Ahmet Ezinç ‘’Billboard Extra, kurulumundan montajına kadar pek çok ekstra özelliğe sahip bir ürün , ismini de bu ekstralarından alıyor zaten.  Tamamen yanmayan malzemelerden üretildi ve bütün üretim aşamasında geri dönüşüme uygun malzemeler kullanılarak çevre dostu bir ürün haline geldi. ‘0’ dereceden ‘200’  dereceye kadar farklı açılarda kullanılabilme özelliğine sahip. Outdoor reklam ürünü alımı yapılırken blok alım yapılabiliyor. Örneğin satın alma taleplerinde 50 ve katlarında alımlar mümkün olduğu  için, özel sektörde bireysel alımlar  yapılamıyor. Billboard Extra’da, kamu daireleri, özel kurumlar ve şahıslar ihtiyaç duymaları halinde 1 tane bile alım yapabiliyor.Ürünün web sitesinde diğer artıları ile ilgili bilgiler detaylarıyla verilmiştir.Ürün ile ilgili, bilgi almak isteyenler www.billboardextra.com sitesini ziyaret edebilirler. Outdoor Reklam sektöründe, Adına yakışan ,ekstra bir ürün oldu ‘’dedi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin