'Yanlış Anlama' filminin basın toplantısı yapıldı!

Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan iddialı film Yanlış Anlama’nın basın toplantısı Ajwa Otel’de gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
'Yanlış Anlama' filminin basın toplantısı yapıldı!

Toplantıya filmin yönetmeni Ulaş Cihan Şimşek, Yapımcısı Levent Cengizhan, Senaristi Ayberk Çınar, başrol oyuncularından Hakan Bilgin ve diğer oyuncular katıldı. Hakan Bilgin film hakkında basına genel bir bilgi verdi. “Film yanlış anlamalar üzerine kurulu eğlenceli bir hikaye. Kimseyle dalga geçmeden, kimseyi üzmeden bu yanlış anlamaların nelere yol açtığını anlatacağız. Dilin düşürdüğü ofsaytlara güleceğiz.” dedi. 



Yönetmen Ulaş Cihan Şimşek ise “Benim için bu proje bir ilk olacak. Kardeş devlet Azerbaycan’ın sevilen oyuncularıyla çalışmak farklı bir deneyim olacak. Bakü’de herkes bizi çok güzel  ağırladı. Orada çok iyi kalkınan bir sinema sektörü var. Senaristimiz Ayberk Çınar çok güzel bir senaryo ortaya koydu yapımcımızın da bize verdiği destekle çok iyi bir işe imza atacağımızı düşünüyorum. Nisanın ilk haftası Balat’ta çekimlere başlıyoruz mayısın ortasına kadar da Bakü’deyiz. Ekim’de vizyon diyoruz.” dedi. 



Sözü Yapımcı Levent Cengizhan aldı ve “ Biz iki devlet tek millet diyoruz oradaki samimiyeti, espirili konuşmaları ekranlara taşımak istedik. Azerbaycan’ın ve Türkiye’nin değerli oyuncularını bir araya getirdik.” dedi. 



Toplantının en renkli anlarına Azerbaycan’nın Cem Yılmaz’ı olarak tanınan Ferda Amin imza attı. Basın toplantısının ortasında boks eldivenlerine giyerek Şahan Gökbakar’a seslenen Ferda Amin, “Şahan kardeş bu iş cüsseye bakmaz, ekrandan olmaz gel de burda çarpışalım.” dedi. Recep İvedik 5 filminin fragmanının yayınlanmasından sonra Azerbaycanlı sporcu ve Türk sporcunun karşılaştığı sahnelere gelen tepkilere gönderme yapan Ferda Amin “Tabii ki şaka yapıyorum  Şahan abim bizim canımızdır bir espri yapmış biz onu her zaman severiz.” diyerek destek verdi. Bu espri karşısında Hakan Bilgin  “Şahan’nın bu şakayı tüm sevgi ve anlayışıyla karşılayacağını düşünüyorum. Şahan kimseyi üzmemek için o sahneyi çıkardı, umarım bizim filmimizi sever, bizimle Azerbaycan’a gelir.” dedi. Basın mensubunun yönetmen Ulaş Cihan Şimşek’e “tepki alacağını düşündüğünüz bir sahne olursa filmden çıkarır mısınız?” sorusuna Şimşek, “Tepki çekeceğine inandığımız bi durum olursa çıkartırız kimseyi üzmek istemeyiz. Tepki çekmeyecek şekilde iki ülkeden danışmanlarla çalıştık ama kurgu olduğunun anlaşılmasını çok isterim.” dedi.



Gişe kaygınız var mı? şeklinde gelen soruya “27 tane arabam var hepsini kredi çekip aldım. Gişesi bol bir film olursa iyi olur” diyerek Ferda Amin esprili bir yanıt verirken Hakan Bilgin “valla gişe kaygısını biz duymuyoruz o kaygıyı yapımcı duysun. Bizim için halkın sevmesi, ne güzel bir iş yapmışsınız demesi önemli.” dedi. 



Güzelliğiyle dikkat çeken Azerbaycan’ın en ünlü kadın oyuncularından Pervin Abiyeva da toplantıya katılan isimler arasındaydı. “Ben genelde dram oynuyorum bu film benim için bir ilk olacak. İlk komedi deneyimim çok heyecanlıyım.” dedi. 



Benim Bilmem Eşim Bilir’e katılan ve rating rekorları kıran Islam Mehreliyev de filmin kadrosunda yer alıyor. Soruları yanıtlayan Islam ise Zeki Müren’den öğrendiği tekerlemeyi okuyarak sözlerine başladı. “ İlker Ayrık’ın programı için Türkiye’ye gelmiştim. Yarışmada Türk halkı sağ olsun beni çok sevdi. Bu yapımda yer almaktan çok mutluluk duyuyorum.” dedi.  



Filmin bir de sürpriz karakteri bulunuyor. Bahadır Efe’nin canlandırdığı sürpriz karakter sır gibi saklanıyor. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin