Yangın ihbarına giden ekipler dehşet tablosuyla karşılaştı. Pakistanlı elleri, ağzı bağlanıp boğazı kesilerek öldürülmüş!

İstanbul Esenler'de yangın ihbarı üzerine bir eve giden ekipler Pakistan uyruklu bir kişinin cesediyle karşılaştı. Elleri, bacakları ve ağzı bağlanan Pakistanlı kişinin boğazının kesilerek öldürüldüğü belirlendi. Cinayetin zanlısı ise hiç de uzak değil!

Google Haberlere Abone ol
Yangın ihbarına giden ekipler dehşet tablosuyla karşılaştı. Pakistanlı elleri, ağzı bağlanıp boğazı kesilerek öldürülmüş!

İstanbul Esenler'de yangın çıkan evde öldürülmüş olarak bulunan tekstil işiyle uğraşan Pakistan uyruklu Muhammet Tahir Kahn cinayetiyle ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Pakistan uyruklu şüphelilerin evinde yapılan aramada iki kanlı bıçak, çalıştıkları işyerinde yapılan aramada ise gasbettikleri GSM hattının kutusu ve  evden aldıkları güvenlik kamerası görüntülerini kaydeden cihaz bulundu. Suçlamaları kabul etmeyerek "Susma" hakkını kullanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

YANGIN ÇIKTIĞI İHBARINI GİDEN POLİS CESEDİ BULDU 

Esenler Kemer mahallesinde önceki gün saat 21.00 sıralarında evden duman çıktığını görenler önce itfaiyeye daha sonra emniyet birimlerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kapıyı açarak içeri girdiklerinde yangının koltuğun üzerine bırakılan elektrikli ısıtıcıdan çıktığını belirleyerek yangını söndürdü. Ancak evde yapılan incelemede yatak odasında bir ceset olduğu belirlendi. Yapılan incelemede bacakları, ağzı ve elleri bağlı olan kişinin boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlendi. Polis evde yaptığı incelemede  öldürülen Muhammet Tahir Kahn'ın cep telefonu ile evin kapısında bulunan güvenlik kamerası görüntülerini kaydeden cihazın alındığını tespit etti.

CİNAYET ŞÜPHELİLERİ ALT KAT KOMŞUSU ÇIKTI 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili yaptığı çalışmada Muhammet Tahir Kahn'ın alt katında oturan iki kişinin olay saatinden itibaren ortadan kaybolduğunu tespit etti. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, savcılık kararıyla evlerinde arama yapıldı. Evde yapılan aramada iki adet kanlı bıçak bulundu. Polis ekipleri kısa sürede bir spotçuda çalıştıkları tespit edilen Amjat A.(32), Adnan A.(47)'yı gözaltına aldı .Şüphelilerin işyerinde yapılan aramada ise Muhammet Tahir Kahn'ın evinden alınan GSM hattı kutusu ile güvenlik kamera görüntülerinin kaydeden cihaz bulundu. Ayrıca bulunan kanlı pantolonlar ve üst giysiler incelenmek üzere kriminal polis laboratuvarına gönderildi.

Yangın ihbarına giden ekipler dehşet tablosuyla karşılaştı. Pakistanlı elleri, ağzı bağlanıp boğazı kesilerek öldürülmüş!

3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan iki şüphelinin olaydan hemen sonra gittikleri ve bir süre kaldıkları arkadaşları Ali R. (34)'nin de yakalanmasıyla gözaltı sayısı 3'e yükseldi. Şüphelilerin polis sorgusunda suçlamaları kabul etmeyerek ifade vermeyip "Susma" haklarını kullandıkları öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin