Yandex Navigasyon'dan yeni özellik!

Yandex Navigasyon artık ücretli yolları ve feribotları da bildiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Yandex Navigasyon'dan yeni özellik!

Yandex.Navigasyon, trafikte yaşanan vakit kaybını en aza indirmeyi sağlayacak özelliklerle güncellendi. Yandex.Navigasyon artık ücretli geçişleri ve feribot seçeneklerini de kullanıcılarına bildirirken, uygun yerlerde 3 farklı alternatif rota sunabiliyor. Ayrıca Yandex.Navigasyon artık rotaları yolculuk esnasında trafik durumunda yaşanabilecek değişiklikleri de önceden tahmin ederek belirliyor.



Yandex.Navigasyon yeni güncelleme sonrasında, rota üzerinde ücretli yollar ya da geçişler kullanılması ya da feribota binilmesi gerekiyorsa bunu kullanıcıya ayrı bir bildirim şeklinde iletiyor. Ayrıca kullanıcılar eğer isterse rota oluşturulurken ücretli geçişlerin kullanılmaması tercihini yapabiliyorlar.



Yandex.Navigasyon, yeni güncelleme ile birlikte uygun yerlerde artık 3 farklı alternatif rota sunabiliyor.



Rotalar Trafiğin Nasıl Olacağı Tahmin Ederek Oluşturuluyor



Yandex.Navigasyon’un güncel sürümü uzun yolculuklarda rotanın uzunluğunu sadece o anki trafik durumuna bağlı olarak değil, yolculuk boyuncaki trafik durumunu da tahmin ederek belirliyor. Yandex.Navigasyon, uzun bir yolculukta trafik durumunun rotanın başında, ortalarında ve sonlarında ne ölçüde farklı olacağını tahmin ederek rotayı bu tahmine göre çiziyor ve süreyi ona göre belirliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin