Yamaç ve Azer karşı karşıya!

Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Yamaç ve Azer karşı karşıya!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin merakla beklenen yeni bölümünden (76'ncı bölüm) ilk sahne yayınlandı.





Azer’in Yamaç’a borcunu ödemek için karşısına çıktığı sahnede, ikilinin diyalogları izleyenleri gülümsetirken, kapışmaları nefes kesiyor.



Çukur’un dün akşam ekrana gelen 3. sezonun 8. bölümünde; Selim, kızı Karaca’yı kurtarmak için Azer’in karşısına çıktı. Selim Karaca’yı alırken, malların yerini öğrenen Azer de kardeşlerine kavuştu. Aliço, Yamaç’ı kurtarmak için Yavuz’un emirlerini uygulamaya başladı. Akın’ın Azer’le işbirliği yaptığını öğrenen ve sabrının sonuna gelen Yamaç, Selim’le birlikte Akın’ın yanına gitti. Yamaç, Selim ve Akın arasında yaşanan büyük yüzleşme nefesleri keserken Yamaç’ın, Akın’ın aileden ve Çukur’dan tamamen kopmasına yol açan sözleri, Akın’da şok etkisi yarattı. Cumali’nin Murtaza’nın sadakatini sınaması, Murtaza, Timsah ve Efsun’un güçlerinin birleşmesine sebep oldu. Yavuz, Aliço’ya ulaşmaya çalışan Yamaç’ı rehin alırken, Yavuz’un evine düzenlenen beklenmedik saldırı heyecanı yükseltti. Verdiği görevi tamamlayamayan Aliço’ya büyük bir öfke duyan Yavuz Çoban, düşmanları tarafından köşeye sıkıştırıldı. Aliço’yu kurtarmak isteyen Zafer, Yavuz Çoban’ın ölmesine neden olurken; Cüneyt korkudan kendini kaybeden Aliço’yu Yamaç’a teslim etti. Akın’ı kardeşi olarak gören Kutay ihanetinin bedelini çok ağır ödedi. Kutay’ı bıçaklayan Akın, sürpriz hamlesiyle ekran başındakileri şaşırttı. Azer, Fadik’i kurtaranın Yamaç olduğunu öğrendi. Vartolu ve Medet sonunda kavuşurken, yakınlaşan Yamaç ve Nehir arasındaki sürpriz gelişme ise izleyenleri ekran başına kilitledi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin