Yalı Çapkını'ndan yürek dağlayan ön izleme! Yayın tarihi belli oldu. Yalı Çapkını yeni sezon ön izleme

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'ndan ön izleme sahnesi yayımlandı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizinin 2. sezon yayın tarihi de belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını'ndan yürek dağlayan ön izleme! Yayın tarihi belli oldu. Yalı Çapkını yeni sezon ön izleme

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'ndan ön izleme sahnesi yayımlandı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizinin 2. sezon yayın tarihi de belli oldu. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizi, 15 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.

Yalı Çapkını'ndan yürek dağlayan ön izleme! Yayın tarihi belli oldu. Yalı Çapkını yeni sezon ön izleme

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor gibi isimlerin başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını dizisiyle yeni sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Yalı Çapkını'ndan yürek dağlayan ön izleme! Yayın tarihi belli oldu. Yalı Çapkını yeni sezon ön izleme - Resim : 2

Yayımlanan ön izleme sahnesinde Gaziantep'te vurulan Ferit ambulans uçakla İstanbul'a getiriliyor. 

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI KİM? 

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer.

YALI ÇAPKINI KONUSU NEDİR?

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin reisi Halis Ağa’nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediyor. Ferit, sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı fazlasıyla kızdırır. Ailesi Ferit'in Gaziantep'te uygun gördükleri bir kızla evlenmesine karar verir. Evlenmek istemeyen Ferit, dedesini dinlemek zorunda kalır. Aile Ferit'e uygun birini bulmak için evin en büyük gelini olan İfakat'ı görevlendirir. Suna adındaki genç bir kız, Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunur. Ancak isteme töreni sırasında yaşananlar hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı derinden etkiler.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin