Yalı Çapkını'nda flaş ayrılık! O ünlü isim diziden ayrılma kararı aldı. İzleyenler büyük şoka uğrayacak.

Son dönemin en çok sevilen yapımlarından bir tanesi olan Yalı Çapkını'nda o ismin veda ediyor. Bakın dizi yayın hayatına nasıl devam edecek...

Google Haberlere Abone ol
Yalı Çapkını'nda flaş ayrılık! O ünlü isim diziden ayrılma kararı aldı. İzleyenler büyük şoka uğrayacak.

Yalı Çapkını yayınlandığı günden itibaren geniş bir izleyici kitlesi edinen bir televizyon dizisi olurken, yayınlandığı günlerde reyting listesinin ilk sırasında yer alıyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla hemen hemen herkesin dilinden düşmeyen Yalı Çapkını'nda flaş bir ayrılık kararı geldi.

Cuma gülerinin en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Yalı Çapkını, yayınlandığı günden itibaren pek çok kişinin ilgi odağı olmayı başarmış. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in kimyasının uyuşması sonucunda çok daha keyifli bir hal alan Yalı Çapkını'na gelen ayrılık kararı pek çok kişiyi şoka uğrattı.

Yaynlandığı günden itibaren hem reyting sıralamasında hem de dijital ortamda en çok izlemeyi alan Yalı Çapkını, her hafta heyecanı yukarılarda hissetmeye yardımcı oluyor.Pek çok izleyici tarafından sevilen diziden gelen ayrılık kararı herkesi oldukça şaşırttı.

O isim diziden ayrıldı

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer'in yer aldığı dizi yayınlandığı günden itibaren oldukça büyük beğeni toplamıştı.

23 Eylül 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan Yalı Çapkını'nın yapımını OGM Pictures üstlenirken yönetmenliğini Burcu Alptekin gerçekleştirmektedir. Yalı Çapkını dizisinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olurken, hikayeyi senaryolaştıran isim ise Mehmet Barış Günger'dir.

Eylül ayından bu yana cuma günlerinin tüm reyting listesinin alt üst olmasını sağlayan Yalı Çapkını dizisinden geçtiğimiz günlerde Cansu Fırıncı ayrılma kararı almıştı. Cansu Fırıncı'nın ayrılma kararının ardından çok geçmeden yapıma bir ismin daha veda edeceği haberi geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Halis Ağa’nın arkadaşı Necip Usta rolüne hayat veren usta aktör Menderes Samancılar'ın diziden ayrıldığı yönünde. Konuk oyuncu olarak katılan Samacılar, artık Yalı Çapkını dizisinde yer almayacak.

Diziden ayrılan ünlü isim aynı zamanda yeni bir projeye de start verecek. Yalı Çapkını dizisinden ayrılan Menderes Samancılar Adana’da çekilen Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş’i buluşturan “Magarsus” dizisinin ekibine katıldığı gelen haberler arasında yerini alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin