Yalçın Akdoğan'dan Bugün gazetesine sert tepki!

Yalçın Akdoğan, Bugün gazetesinin Başbakan Erdoğan ve Fatma Şahin'i elele gösteren fotoğrafı keserek yayımlamasını sert sözlerle eleştirdi

Google Haberlere Abone ol
Yalçın Akdoğan'dan Bugün gazetesine sert tepki!

AKP ile Cemaat arasında dershaneler üzerinden yaşanan tartışmayı ve bunun medya ayağını yorumlayan Başbakan Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın AkdoğanYeni Şafak'ta Yasin Doğan adıyla yazdığı köşesinde Bugün gazetesinin dün ilk sayfasında kullandığı Başbakan Erdoğan ile Bakan Fatma Şahin'in elele gösteren fotoğrafı eleştirdi.  Akdoğan "Kavganın da bir ahlakı vardır" dedi.



Akdoğan'ın yazısı şöyle:



Bugün gazetesinin dershane konusundaki tavrı ve mücadelesi biliniyor. Aynı ahlaki sapma orada da kendisini gösteriyor. Gazete , 30 Kasım'daki birinci sayfasında Başbakan Erdoğan'la Fatma Şahin'in elele tutuşuyorlarmış gibi bir resmini bastı. Aynı fotoğraf bütün gazetelerde vardı ve Başbakan bir grubun elini hava kaldırıyordu. Bugün gazetesi ise resimdeki diğer kişileri kesip Başbakan elele tutuşuyor gibi bir görüntü oluşturuyordu. Bunun adı açıkça belden aşağıya vurmaktır, seviyesizliktir, tefessüh etmektir. Hiçbir çekişme böyle bir saygısızlığa cevaz veremez. 



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin