Yalaza ekibinin hataları amacına ulaştı!

Ekranların sevilen dizisi Yalaza ekibi Arifiye Çocuk Evleri Sitesi için sette başlattıkları kumbara kanununu hayata geçirdiler ve çocuklarla buluştular.

Google Haberlere Abone ol
Yalaza ekibinin hataları amacına ulaştı!

Daha önce sete bir kumbara koyan ekip, yaptıkları her hata için kumbaraya 1 TL atma kararı almıştı. Biriken para ise Sakarya Arifiye Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocukların ihtiyaçları için harcanma üzere birikiyordu. Kumbarada biriken para çocuklar için 46 mont yurt için de üç ütü ve üç ütü masasına harcandı. Şimdilik alınan ihtiyaçları dizinin başrol oyunculucandan Didem Balçın elleriyle teslim etti. Oyuncu ve set arkadaşlarıyla çocukları ziyaret eden Didem Balçın, hem duygusal anlar yaşadı hem de çocuklara iyi bir vakit geçirtmek için elinden geleni yaptı.Çocuklara yeni oyunlar öğreten dizinin oyuncularından Özkan Ayalp'a sarılarak teşekkür eden minikler duygusal anlara imza attı.



YALAZA HER PAZARTESİ SAAT 20:00'DE TRT1'DE



Taraklı'nın mizahi kültürü Yalaza'yı konu alan dizi her biri birbirinden komik karakterleri bir araya getiriyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimler yer alıyor. Dizi her pazartesi akşamı saat 20:00'de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.



Yalaza ekibinden anlamlı hareket



Yalaza ekibinin hataları amacına ulaştı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin