Yalancı dizisi 2. Bölüm yayınlandı: Yalancı dizisi 2. Bölüm full izle

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin yer aldığı Yalancı dizisi yayınlandığı ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Farklı konusu ve kadın haklarına dikkat çeken özel duruşuyla izleyiciden tam puan alan dizinin 2. Bölümü dün akşam Show TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Süreç Film imzalı yapımın son bölüm linkini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimize ekledik. Yalancı dizisi 2. Bölüm full izleme linki haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Yalancı dizisi 2. Bölüm yayınlandı: Yalancı dizisi 2. Bölüm full izle

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı dizisinin 2. Bölümü yayınlandı. Başrollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı iddialı yapım kadın haklarına dikkat çeken konusuyla ilgi toplamaya devam ediyor. Peki, Yalanı dizisi son bölümde ne oldu? Yalancı dizisi 2. Bölüm linkini sizin için haberimize ekledik.

YALANCI İLK BÖLÜMDE NE OLDU?

Deniz, Özel Saklışehir Lisesi'nde çalışan zeki, adaletli ve yetenekli bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise çok başarılı ve saygın bir cerrahtır. İkisinin de sakin görünen hayatları birlikte çıktıkları bir akşam yemeğinden sonra kabusa dönüyor.

Yalancı dizisi 2. Bölüm yayınlandı: Yalancı dizisi 2. Bölüm full izle

Her şey Mehmet Emir'in, hem oğlunun öğretmeni hem de iş arkadaşının kız kardeşi olan Deniz'e kahve içmeyi teklif etmesiyle başlıyor. Deniz başta bu teklifi kabul etmese de kız kardeşi Yasemin'in ısrarıyla Mehmet Emir'e olumlu cevap veriyor.

Yalancı dizisi 2. Bölüm yayınlandı: Yalancı dizisi 2. Bölüm full izle - Resim : 2

İkili akşam yemeğinde bir araya geliyor. Keyifle geçen akşam yemeğinin ardından Mehmet Emir, yaşadığı aksilikler yüzünden Deniz'in evine geliyor. İkili geceyi birlikte geçiriyor ancak sonrasında Deniz ve Mehmet Emir yaşananları çok farklı anlatıyor. Deniz, ertesi gün Mehmet Emir'in istememesine rağmen kendisiyle birlikte olduğunu ve çoğu şeyi hatırlamadığını söyleyerek kardeşi Yasemin'in yanına gidiyor.

YALANCI 2. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yalancı dizisi 2. Bölüm yayınlandı: Yalancı dizisi 2. Bölüm full izle - Resim : 3

Deniz'in sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrasında hem kendisinin hem de Mehmet Emir'in zor anlar yaşadığı görülüyor. Mehmet Emir'in evine yapılan polis baskını dikkat çekerken heyecan yükseliyor. Şüpheler ve soru işaretleri giderek artıyor.

Kimin doğru söylediği hala gizemini korurken Deniz ve Mehmet Emir'in karşı karşıya geldiği anlarda nefesler tutuluyor. Deniz'in Mehmet Emir'e saldırması izleyenleri şoke ediyor.

Yalancı 2. bölüm full İZLE

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin