Yalan içinde yalan olan dizi!

atv'de ikinci bölümüyle ekrana gelecek diziye, yalanlar damga vuruyor.

Google Haberlere Abone ol
Yalan içinde yalan olan dizi!

Senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini İsa Yıldız’ın üstlendiği, yapımcılığını Global Prodüksiyon’un yaptığı atv'nin komedi dizisi 'Yüksek Giriş'in 2. bölümünde, Cesur apartmana taşınan Ece’yi etkilemek isterken kendini sarpa saracağı yalanlar içinde buluyor.



Bekâr evinde yaşayan ve akılları okul dışında her şeye çalışan Cesur ve Kirve’nin ekseninde bir apartman komedisi olan 'Yüksek Giriş'te bu hafta yalanlarla dolu heyecan ve yüksek gerilim komedisi var.



2. Bölüm özeti:



Cesur ve Kirve’nin öğrenci evinde her zamanki gibi sıradan bir gündür. Cesur, Ece’yle yakınlaşabilmek için evlerine hırsız girdiği yalanını söyler. Kirve ise her zamanki gibi Cesur’un yalanlarının içinde debelenmektedir. Hırsız yalanı anında bütün apartmana yayılır. Şimdi Cesur’un en büyük sorunu yalanının ortaya çıkmamasını sağlamak ve Doğukan’a her şeyin yalandan ibaret olduğunu anlatmaktır.



Umut Kurt, Sera Tokdemir, Bekir Çiçekdemir, Bora Akkaş, Cansu Koç ve Tuna Orhan, Suna Keskin gibi oyuncuların rol aldığı, müziklerini Dolapdere Big Gang’in yaptığı  'Yüksek Giriş', 2.Bölümüyle, 4 Ağustos Pazar günü 22.45'te yayınlanacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin