Yaklaşan genel seçimler... CHP'li Ağbaba: Şimdi yeni bir mağduriyet üretmeye çalışıyorlar. Bizim için en iyi aday Recep Tayyip Erdoğan

CHP'li Veli Ağbaba, yaklaşan genel seçimlere ilişkin konuştu. Ağbaba "Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığıyla ilgili bir tartışma var. Şimdi yeni bir mağduriyet üretmeye çalışıyorlar. Bizim için en iyi adayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yaklaşan genel seçimler... CHP'li Ağbaba: Şimdi yeni bir mağduriyet üretmeye çalışıyorlar. Bizim için en iyi aday Recep Tayyip Erdoğan

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, partiye yeni katılan üyeler için Malatya İl Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma törenine katıldı.

Törende konuşan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, CHP’liler olarak 2023 seçimine büyük bir sorumlulukla çalışacaklarını söyledi.

Yıldız, Malatya’da hem siyasete renk katacaklarını hem de kazanacaklarını ifade ederek, "Biz kazanacağız. Öyle bir kazanacağız ki; hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Herkesin kazanması için çalışacağız" dedi.

'BİZİM İÇİN EN İYİ ADAY RECEP TAYYİP ERDOĞAN'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise 14 Mayıs’ta seçim kararı alınacağının ifade edildiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığıyla ilgili bir tartışma var. Şimdi yeni bir mağduriyet üretmeye çalışıyorlar. Bizim için en iyi adayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etmek istiyorum. Bugün ülkenin geldiği noktada, 2018’den sonra yaşamış olduğumuz sorunların tamamının Recep Tayyip Erdoğan’ın kötü politikaları ve ülkeyi teslim almış olduğu tek adamlık rejiminden dolayıdır.

Ülkenin gün geçtikçe parasının değer kaybettiğini belirten Ağbaba, “ Bu yaşadığımız sorunların tamamı tek adam sisteminin ürünüdür. Dünyada tek adamlıkla yönetilen bütün ülkelerde yoksullaşma, fakirleşme var.” Dedi.

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin