Yağmur Atacan 'Flaş' notuyla eşinin videosunu paylaştı! Pınar Altuğ nefes kesti

Evliliklerinin 14. yılını kutlayan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın aşkları doludizgin devam ediyor. Atacan, eşinin videosunu 'Flaş' notuyla paylaştı. 50 yaşına merdiven dayayan Pınar Altuğ güzelliğiyle mest etti.

Google Haberlere Abone ol
Yağmur Atacan 'Flaş' notuyla eşinin videosunu paylaştı! Pınar Altuğ nefes kesti

Çocuklar Duymasın'da Meltem karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile evliliğinin 14. yılına girdi. 47 yaşındaki Altuğ kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile evlendiği dönemde epey konuşulmuştu. Çift bu sözlere hiç kulak asmadı. İkili şimdi yazın tadını çıkarıyor. Yağmur Atacan, videolar paylaşmayı da ihmal etmiyor. Eşinin videosunu çekip paylaştı. Altuğ'un güzelliği mest etti.

Sörf tahtasında kuğu gibi süzüldü

Yıllara meydan okuyan fiziğiyle öne çıkan Altuğ'un bikinili pozunu geçtiğimiz günlerde eşi paylaşmıştı. Sporu aksatmayan oyuncunun fit görüntüsüne beğeni yağmıştı.

Şimdilerde ailesiyle tekne tatilinde olan Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ'un sevimli dostları Mini'nin tuvalet ihtiyacını karşılamak için karaya doğru sörf tahtası kullandığı anları kayıt altına alarak yayınladı.

Atacan 'Flaş' notuyla paylaştı

Atacan, paylaşımının altına da şu notu ekledi: "Mini tuvalete gitsin diye Pınar Altuğ'dan sabah sporu pozları... Flaş flaş... Pınar Altuğ saatte kaç mil ile seyir yaptı?" Atacan'ın esprili paylaşımı, kısa sürede gündem olurken tescilli güzel Altuğ fit haliyle bir kez daha adından söz ettirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin