Yağız Özçelik kimdir. MasterChef All Star 2023 Yağız Özçelik aslen nereli ve kaç yaşında. Yağız Özçelik Instagram hesabı ne?

Yağız Özçelik MasterChef 2022 yarışmacılarındandır. MasterChef All Star 2023 ile ekranlarda yeniden yerini alan Yağız Özçelik sempatik tavırları ve mutfaktaki başarısıyla dikkat çekti. Peki Yağız Özçelik kimdir? MasterChef All Star 2023 Yağız Özçelik aslen nereli ve kaç yaşında? Yağız Özçelik Instagram hesabı ne? İşte MasterChef All Star 2023 Yağız Özçelik hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Yağız Özçelik kimdir. MasterChef All Star 2023 Yağız Özçelik aslen nereli ve kaç yaşında. Yağız Özçelik Instagram hesabı ne?

Yağız Özçelik MasterChef All Star 2023 ile ekranlarda yeniden yerini aldı.

Geçtiğimiz yıl bayramın son günü yaşadığı trafik kazasıyla sevenlerini korkutan Yağız Özçelik o anları,  'Dışarıdan 'öldü' sesleri geldiğini hatırlıyorum." diye anlattı.

Peki Yağız Özçelik kimdir? MasterChef All Star 2023 Yağız Özçelik aslen nereli ve kaç yaşında? Yağız Özçelik Instagram hesabı ne? İşte MasterChef All Star 2023 Yağız Özçelik hakkında detaylar.

MASTERCHEF YAĞIZ ÖZÇELİK KİMDİR?

Yağız Özçelik aslen Düzcelidir. 22 yaşındaki Yağız Özçelik ilk ve orta öğretimin ardından Ticaret Lisesi'ne yazıldı ancak Turizm Lisesi'ne gitmek istediği için, Ticaret Lisesini bırakarak Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne geçiş yaptı.

Sonrasında Bolu'da aşçılık eğitimi aldı. Aşçılık mesleğini sürdüren Özçelik, hayvancılık işiyle meşgul olan ailesine de yardım ediyor.

YAĞIZ ÖZÇELİK INSTAGRAM HESABI NE?

Yağız Özçelik Instagram'da 'yagizozcelk' kullanıcı adıyla paylaşım yapıyor. Sosyal medya hesabında günlük yaşamının yanı sıra yemek tarifi videolarını da takipçileriyle paylaşıyor.

KAZA ANINI ANLATTI: ARABANIN İÇİNDEN ÇIKMAM BÜYÜK MUCİZE

Yağız Özçelik geçtiğimiz yıl başına gelen trafik kazasını şu sözlerle anlattı: "Bayramın ikinci gününün sabahıydı. Kardeşimin arabasıyla merkeze gitmem gerekti. Gittim ve geri dönüyordum. Normal hızımdaydım ama yolda mıcır vardı. Arabanın lastikleri de bitik durumdaydı. Biraz hızlı girdim yola herhalde, kaydı direksiyon. Ondan sonra ben direksiyonu bıraktım zaten kendisi toparlar diye. Direksiyon topladı zannedip yeniden tuttum, araba bariyerin başına saplandı. Üzerinde kaydı biraz

 Arabanın içinden çıkmam büyük bir mucize. Bunu da ben bir şekilde yarışmaya bağlıyorum. Burada yiyecek ekmeğim varmış, buna yoruyorum. Çünkü böyle bir arabanın içinden kırıksız çıkmak gerçekten bir mucize. 'Dışarıdan 'öldü' sesleri geldiğini hatırlıyorum. Ben de 'galiba öldüm' dedim. Ama bir yandan da acı çekmediğim için cennette olduğumu düşündüm. Kafamı çıkarıp insanlara iyi olduğumu söyledim. Ayaklarım sıkışmıştı. Belki de ikinci hayatım bu benim. Kuzenim arabanın içinden kurtardı beni. Sonra da hastaneye gittik ve atlattık. Her şey Allah'tan."

 

MASTERCHEF ALL STAR 4. GRUP YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef All Star'da 4. grup yarışmacıları belli oldu. Dünya mutfaklarından en lezzetli tariflerin ekranlara geldiği, yaratıcı ve estetik tabakların çıkarıldığı MasterChef All Star'ın 4. gurubunda MasterChef 2022 yarışmacıları yer aldı. Ana kadro seçmeleri için Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya Osman Sezener eşlik etti. İşte MasterChef All Star 2023'ün dördüncü grup yarışmacıları isimleri;

Ayaz Geçer

Yağız Özçelik

Vural Burnaz

Gamze Tosun

Büşra Zambak

Barış Demir

Fatma Nur Uçar

Şeyma Müjdeci

Görkem Ünal

Tayfun Genç

Melih Berkay Gündüz

Burak Revanbahş

Dilan Karataş

Tolga Şener

Şule Yaman

Kaan Noyanalpan

Serpilay Salkım

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin