Yadigar dizisinde Fatih Artman sürprizi

Fatih Artman, Yadigar dizisinde rol alıp almayacağı ile ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Yadigar dizisinde Fatih Artman sürprizi

Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, ve Caner Cindoruk'un rol aldığı, yapımcılığını TMC Film'in  üstlendiği, Senaryosunu Selin Tunç'un ve Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı, Star TV'de Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen 'The Sopranos'un yerli versiyonu olan 'Yadigar' dizisinde Fatih Artman rol almayacak. Oya Doğan, Vatan gazetesindeki köşe yazısında başarılı oyuncunun menajeri ile ve başarılı oyuncunun kendisiyle iletişime geçtiğini yazdı köşe yazısında ve konuya açıklık getirdi.



Behzat Ç.'de canlandırdığı 'Harun Sinanoğlu' karakteriyle büyük beğeni toplayan Fatih Artman için 'Yadigar' dizisinden teklif gelmiş ancak anlaşma sağlanmamış. Anlaştığı dizide yokmuş şu sıralar. Fatih Artman şu anda boşta.



Fatih Artman, 'Harun' karakteriyle büyük beğeni topladığı 'Behzat Ç.' dizisi 96. Bölümüyle 17 Mayıs'ta final yaptı. Final yapmasının ardından dizinin, bir diğer film versiyonu 'Behzat Ç.: Ankara Yanıyor' isimli film çekildi ve film, Kasım ayında vizyona girecek. Daha önce 'Behzat Ç.' dizisinin, 'Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm' isimli filmi de vardı. Şimdi diziye ikinci bir film çekilmiş oldu.



favoriforumum.net


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin