'X Factor Star Işığı', yeni jürisi ve yeni sunucusuyla ekrana dönüyor

Kanal D'de ekrana gelen yarışma programı izleyiciyle yeniden buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
'X Factor Star Işığı', yeni jürisi ve yeni sunucusuyla ekrana dönüyor

Kanal D'de yayınlanan 'X Factor Star Işığı' yarışması, yeni jüri üyeleri ve yeni sunucusuyla, 9 Temmuz Çarşamba akşamı yeniden başlıyor.



12 star adayının 10 hafta boyunca Türkiye'nin yeni starı olabilmek için performans sergileyeceği 'X Factor Star Işığı'nın sunuculuğunu ünlü oyuncu Bülent Şakrak yapacak.



'X Factor Star Işığı'nın yeni jüri üyeleri ise şarkıcılar Sinan Akçıl, Atiye, 2011 Eurovision Şarkı Yarışması birincisi Nigar Jamal ve ünlü fotoğrafçı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı.



Tamamen yenilenen  'X Factor Star Işığı' jürisi yarışmada sadece değerlendirme ve eleme değil, aynı zamanda mentörlük görevini de üstlenecek. Yani her bir jüri üyesi, yarışmacıların performansından kıyafetlerine kadar sorumlu olacak. Her jüri üyesinin bir kategoriyi temsil edeceği  'X Factor Star Işığı'nda sadece yarışmacılar değil, jüri üyeleri de kendi kategorilerindeki yarışmacılardan birinin kazanması için mücadele edecek.  



Haftada iki gün ekrana gelecek



'X Factor Star Işığı' finalleri, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün ve canlı olarak ekrana gelecek. Haftanın ilk canlı yayınında yarışmacılar performanslarını sergileyecek, ikinci gün ise halk oylaması yapılacak. 'Genç Kızlar', 'Genç Erkekler', '27 Yaş Üstü' ve 'Grup' kategorilerinde mücadele edecek olan 12 yetenekli yarışmacıdan, her hafta en az SMS alanı programa veda edecek. Programın finalinde ise Türkiye, hatta belki de dünya, yeni bir stara sahip olacak.  



'X Factor Star Işığı' yeni bölümüyle  9 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'de ekrana gelecek.



"'X Factor Star Işığı', yeni jürisi ve yeni sunucusu ile ekrana dönüyor!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin