WTA Championships dünya basınında geniş yer buldu

TEB BNP Paribas WTA Championships, dünya medyasında yankılandı.

Google Haberlere Abone ol
WTA Championships dünya basınında geniş yer buldu

Dünyanın en iyi 8 kadın tenisçisinin maçlarının tüm ayrıntılarını dünya spor basına aktaran AA'nın foto muhabirleri tarafından çekilen kareler de ABD'nin dünyaca ünlü spor medyası ESPN başta olmak üzere, İspanya'dan Çin'e kadar birçok medya kuruluşunca yayımlandı.



AA'nın, 2014 Dünya Kupası elemeleri, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yanı sıra bu maçların basın toplantıları ve antrenmanlarına ilişkin fotoğrafları da aynı yolla dünya çapındaki medya kuruluşlarına ulaştırıldı.



Yahoo internet portalı başta olmak üzere, İspanya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi Marca gibi öne çıkan spor medyasında da yer bulan AA foto muhabirlerinin kareleri, İtalya'dan Endonezya'ya kadar çok sayıda ülkenin spor basınında da kullanıldı.



Getty Images ile yapılan anlaşma



AA'nın yayınladığı fotoğraflar, dünyanın en önemli fotoğraf ajanslarından biri kabul edilen  'Getty Images' ile imzalanan anlaşmanın devreye girmesiyle dünya medyasında daha fazla yer bulmaya başladı. 



AFP Imageforum, DPA Picture Alliance, Contacto ve Scanpix'ten sonra 'Getty Images'ın da dağıtım ağına eklenmesiyle, AA fotoğraflarının ABD, Kanada, İngiltere, Japonya, Avustralya, Hindistan gibi ülkelerin medyasına ulaşması sağlandı. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin