Wout Weghorst'un gol sevincinde dikkat çeken detay! Tribünlere bakıp ''bye bye'' dedi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Wout Weghorst'un gol sevinci sosyal medyada gündeme oturdu.

Wout Weghorst'un gol sevincinde dikkat çeken detay! Tribünlere bakıp ''bye bye'' dedi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Beşiktaş'ın Hollandalı forveti Wout Weghorst takımının ikinci golünü atarken, gol sevinci oldukça dikkat çekti. Golü attıktan sonra tribünlere gidip ''bye bye'' diyen Weghorst'un bu sevinci akıllara ''Weghorst takımdan ayrılıyor mu?'' sorusunu getirdi.

Weghorst şu ana kadar Beşiktaş formasıyla  17 maçta 8 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Wout Weghorst'un menajeri Simon Cziommer: "Her şey yolunda, bir problem yok. Wout sadece bir kutlama yaptı." paylaşımında bulundu.

MANCHESTER UNİTED İDDİASI

Beşiktaş'ta Weghorst için Fransız basınından ilginç bir iddia geldi. Manchaster United'ın Hollandalı golcüyü devre arasında almak için girişimlerde bulunduğunu yazan Fransız basını, golcü oyuncunun transferinde aşama kaydedildiğini ve sona geldiğini belirtti.

Weghorst'un Kasımpaşa'ya attığı gol sonrası, Beşiktaş armasını göstererek yaptığı gol sevinci ayrılacağı şeklinde yorumlanmış, menajeri de bu iddiayı yalanlamıştı.

''VEDA ETMESİ İÇİN SEYİRCİYE SELAM VERMESİ YETMİYOR''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş konu hakkında, "Weghorst'un veda etmesi için seyirciye selam vermesi yetmiyor aynı zamanda kulüple konuşması gerekiyor. İşin resmiyetinde öyle bir şey olmadı. Gelişmeyi ben de duydum ama henüz net değil" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin