Wout Weghorst'u İngiltere'de kimse istemiyor! Yeniden Türkiye'ye dönecek mi?

Manchester United'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Burnley'de bulunan Wout Weghorst hakkında karar verildi. Manchester United'ın kiralık sözleşmesini uzatmayacağı Hollandalı golcüye Burnley'i de kapılarını kapattı.

Google Haberlere Abone ol
Wout Weghorst'u İngiltere'de kimse istemiyor! Yeniden Türkiye'ye dönecek mi?

Manchester United'a transfer olduğu günden bu yana sürekli olarak eleştirilerin odağında olan Wout Weghorst'un İngiltere kariyeri kısa süreceğe benziyor.

Manchester United, beklenen katkıyı veremeyen Wout Weghorst'un kiralık olan sözleşmesini uzatmayacak. Öte yandan bonservisi Burnley'de bulunan Weghorst'a Vincent Kompany'i de kapıları kapattı.

KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Bonservisi Burnley'de bulunan 30 yaşındaki futbolcunun bu kulüple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ancak Burnley Teknik Direktörü Vincent Kompany'nin gelecek sezonki planları arasında Wout Weghorst bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ'IN GİRİŞİMİ BULUNMUYOR

İtalya basınından tuttomercatoweb sitesi, Manchester United’ın sezon sonuna kadar Burnley’den kiraladığı Weghorst’un bonservisini almayacağını yazdı.

Haberin devamında Hollandalı forvetin yaz aylarında yeniden Beşiktaş’a dönebileceği iddia edildi. İngiliz Daily Mail de bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu yazdı. Ancak Weghorst’un ayrılığı sonrasında hücum hattını Vincent Aboubakar’la takviye eden Beşiktaş’ın Hollandalı golcü için bir girişiminin olmadığı belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin