Woman TV'den yeni program! Hangi deneyimli isim sunacak?

Yayın hayatına kısa süre önce başlayan Woman TV'den yeni program.

Google Haberlere Abone ol
Woman TV'den yeni program! Hangi deneyimli isim sunacak?

a Haber, TGRT Haber, Euro D gibi kanallarda uzun yıllar "Türkiye’de Sağlık, Sağlık Hattı, İyilik Sağlık" gibi programları sunan Burcu Sarıca, Woman TV ile tekrar ekranlara geri döndü. Sarıca, Woman TV'de yayınlanacak 'Sağlık Olsun' programını Medikal Estetik Hekimi Mevlüt Dağ ile beraber sunacak. Sarıca ve Dağ, tıp dünyasından  önemli konukları ağırlayacaklar ve  estetiğe, sağlığa dair bir çok konuyu ele alacaklar.



Haftasonları ekranda



+ Medikal Estetik Hekimi Mevlüt Dağ ve Burcu Sarıca'nın birlikte sunacakları program her cumartesi saat 10.00'da canlı olarak yayınlanacak.Programın içeriği sağlığın, estetiğin bütün alanları.. Her yaştan izleyicisi olan yapımda  göz sağlığından, kalp hastalıklarına, yüz estetiğinden, saç ekimine, kadın-doğum'a kadar her türlü konu başlığı yer alıyor.



Sunucu Burcu Sarıca, kadın erkek herkesi bu programı izlemeye  davet ettiklerini söyleyerek, "Sağlık olsun'da sadece sağlık  konularını değil, güzelliği ve tıptaki yeni buluşlara dair her şeyi konuşacağız. Kadınları da ayrıca  sürprizler bekliyor” dedi.



Woman TV'den yeni program! Hangi deneyimli isim sunacak?


Etiketler woman tv program
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin