Wilfried Zaha'nın, Galatasaray'ı tercih etme nedeni ortaya çıktı! Yılın transfer çalımında o detay etkili oldu

Aylardır Fenerbahçe'nin gündeminde olan Wilfried Zaha'yı dün İstanbul'a getiren Galatasaray'da yıldız ismin transferine dair tüm detaylar ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Wilfried Zaha'nın, Galatasaray'ı tercih etme nedeni ortaya çıktı! Yılın transfer çalımında o detay etkili oldu

Angelino ve Cedric Bakambu transferlerinin ardından dün Fildişi Sahilli yıldız isim Wilfried Zaha'yı da İstanbul'a getiren Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'ye büyük bir çalım attı.

Dün gece İstanbul'a gelen Zaha büyük bir coşkuyla karşılanırken yıldız oyuncu ilk sözlerinde, ''Çok mutluyum. Bir an önce takım arkadaşlarımla bir arada olmak ve stadyumu görmek istiyorum. Taraftarın coşkusunu biliyorum" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin transferi için aylardır uğraştığı Wilfried Zaha'nın Galatasaray'ı seçme nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı.

DIDIER DROGBA ETKİSİ

Wilfried Zaha'nın transferi tüm Avrupa basınında ses bulurken, Didier Drogba'nın bu transferde çok önemli bir rol oynadığı öğrenildi. Afrika futbolunun efsanesi olan Didier Drogba'nın eski takımı Galatasaray'a gitmesi için Zaha'yla sık sık görüşmeler yaptığı kaydedildi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması da Zaha'nın kararını vermesinde önemli bir etken oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin