WhatsApp'ta MEB skandalı!

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürlüğü mülakatları öncesinde bir skandala imza attı.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp'ta MEB skandalı!

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Mayıs’ta başlayıp 30 Mayıs’a kadar sürecek okul müdürlüğü mülakatları öncesinde bir skandala imza attı. İlçede görevli hangi öğretmenlerin, müdürlük mülakatında kaç puan alacağını günler öncesinden belirleyen ilçe milli eğitim, öğretmenlerin isimleri, branşları ve görev yerlerinin yazılı olduğu bir “torpil listesi” hazırladı.



WhatsApp'ta MEB skandalı!



Sınava girmeden puan



Muğla Seydikemer İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, 23 Mayıs’ta yapılacak okul müdürlüğü mülakatları öncesinde, hangi müdüre kaç puan verileceğini gösteren bir “torpil listesi” hazırladı. İlçe milli eğitimde şube müdürü olarak görev yapan Esma Çelik’in söz konusu listeyi, WhatsApp üzerinden “ilgili kişi” yerine yanlışlıkla okul müdürleri grubuna göndermesi, skandalı ortaya çıkardı.



Ancak Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürü Esma Çelik, oluşturulan listeyi WhatsApp mesaj uygulaması üzerinden “ilgili kişi” yerine okul müdürleri grubuna gönderince, skandal ortaya çıktı. Listedeki müdürler isimlerini ve karşılarında daha girmedikleri sınavın puanını görünce şaşkına döndü.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin