WhatsApp'ın yeni özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu

WhatsApp'ın uzun süredir beklenen çoklu cihaz desteği geçtiğimiz haftalarda belirli bölgeler için kullanıma sunulmuştu. Son güncellemeyle artık Türkiye'deki kullanıcılar da bu özellikten faydalanabilecek.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp'ın yeni özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu

Çevrim içi mesajlaşma uygulması WhatsApp, bir süre önce çoklu cihaz desteğini kullanıma sunmuştu. Henüz beta sürecinde olan özellik çoğu kullanıcıya dağıtılmaya başlamıştı. 

Bugün itibarıyla Türkiye'de de bu özellik kullanıma sunuldu. Böylece kullanıcılar artık telefonda internet bağlantısı gerekmeden WhatsApp’ı kullanmaya devam edebilecek.

WhatsApp üzerinden birisiyle konuşmanız için web tarayıcısından da yararlanabiliyorsunuz. Bu noktada kullanıcıya yerine göre daha fazla kolaylık sunuyor. Ancak önceden telefonunuzun interneti kapalı olduğunda bilgisayarınız üzerinden anlık mesajlaşma uygulamasına erişim sağlanmıyordu.

BETA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Haber Globel'in Shiftdelete'te yer alan haberden aktardığına göre; WhatsApp, beta süreciyle getirdiği çoklu cihaz desteği sayesinde eşleştirme imkanı tanıdı. Böylece kullanıcılar telefonlarını bilgisayarlarıyla eşleştirerek bağlantıda kalmaya devam etti. Bunun yanı sıra uygulama artık mesajları direkt bilgisayara indirerek yine bağlantı kesilmesi gibi durumlara imkan vermiyor.

 

Etiketler whatsapp teknoloji
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin