Whatsapp'ın başı belada: Tepki yağıyor!

Whatsapp'ın uygulama mağazalarında hakkında yapılan sıra dışı yorumlar uygulamaya olan tepkiyi her geçen gün artırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp'ın başı belada: Tepki yağıyor!

Whatsapp'ın yorum bölümünde görülen bazı metinler kullanıcılardan yoğun tepki görüyor. Çok güzel bir oyun olduğu, harika bir sosyal ağ olduğu ben buna benzer Whatsapp ile pek alakası olmayan tamamı olumlu yorumlar görünüyor. Her internet kullanıcısının aklına ise gelen ilk detay Whatsapp'ın olumlu yorum satın aldığı yönünde oluyor. Bu noktada dikkat çekebilecek bir ayrıntıdan söz etmek istiyoruz.



Yeni çıkan bir uygulama olmamakla beraber Facebook gibi bir devin elinde geliştirilmeye devam ediliyor. Hali hazırda kullanıcı sayısı birçok aplikasyonu geride bırakacak cinsten. Doğal olarak Whatsapp Play Store yorumları arasında gördüğümüz bu yazıların şirketle bağdaştırılması imkânsız bir hal alıyor.



Son olarak Whatsapp yöneticilerinden gelen açıklama ise '1 milyarın üzerinde kullanıcısı olan bir uygulamanın böyle bir şeye ihtiyacı yok' şeklindeydi. Şu sıralar Google ile iletişime geçerek bu duruma sebep olan hadiseyi çözmeye çalışıyorlar. Whatsapp yorum skandalının altından muhtemelen bireysel bir kullanıcı çıkacak ve para karşılığında böyle bir şey yapmış olması muhtemel hale gelecek.



Türkiye'de en çok kullanılan mesajlaşma servisi olan Whatsapp yorum skandalıyla gündeme oturmuş durumda.


Etiketler whatsapp uygulama
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin