WhatsApp uygulaması çöktü... Sorunlar yaşanıyor

Milyonlarca kullanıcıya sahip WhatsApp uygulaması hata verdi. Kullanıcalar WhatsApp üzerinden ne arama ne de mesajlaşma yapamadıklarını dile getirdi. Sorun bir saat sonra düzeldi.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp uygulaması çöktü... Sorunlar yaşanıyor

Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp'ta mesaj göndermek isteyenlerin sorunla karşılaşması sonrasında detayları öğrenmek isteyenler "WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor, mesajlar neden iletilmiyor, ne zaman düzelir?" şeklindeki sorular aracılığıyla araştırıyor.

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan Whatsapp'ta mesajlarda iletim problemi yaşanıyor.

Kullanıcılar Whatsapp'ta mesajlarının iletilemediğini ifade ederken konuyla ilgili Meta yönetiminden açıklama yapılmadı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Durum Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip edilmektedir." dedi.

Problem yaklaşık 1 saat sürdü. Kullanıcılar, bir süre sonra yeniden mesaj göndermeye başladı.

WHATSAPP DURDURULDU HATASI ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Android platformda karşılaşılan bu hata aslında kullanıcının mobil cihazı ile ilgili bir sorundur. Aslında bu hatayı birkaç adımda çözmek mümkün. "WhatsApp durduruldu" hatasının çözümü için telefonunuzdan Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp yolunu izleyin ve "Önbelleği Temizle"yi seçin. Daha sonra telefonunuzu yeniden başlatın.

Eğer bu işlem sonucunda "WhatsApp durduruldu" hatası almaya devam ediyorsanız telefonunuzdan, WhatsApp uygulamasını kaldırın. Daha sonra Play Store üzerinden Whatsapp'ın en güncel sürümünü indirin. Hata sorunu düzelecektir.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin