Way Down We Go parçası ile ünlenen İzlandalı rock grubu Kaleo dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye''de

2016 tarihli satış rekorları kıran  ve müzik dünyasında çığır açan ilk albümleri A/B'nin yayınlanışından bu yana ülkemizde de hatırı sayılı bir hayran kitlesine sahip olan İzlandalı rock grubu KALEO, ilk İstanbul konserini açıkladı. Grup; 3 Temmuz 2022 tarihinde KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Way Down We Go parçası ile ünlenen İzlandalı rock grubu Kaleo dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye''de

İsimlerini Hawai dilinde 'ses' anlamına gelen KALEO'dan alan grup, EPİFONİ organizasyonu ve 'Join & Blend'in kurumsal sponsorluğunda 3 Temmuz 2022 tarihinde KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak. KALEO öncesinde; ülkemizde son dönemin en çok ses getiren gruplarından Adamlar, yine İzlandalı bir şarkıcı-söz yazarı olan Júníus Meyvant ve Al'York ortamı ısıtacak.

Solistliğini kendine has güçlü vokaliyle dikkat çeken karizmatik JJ Julius'un üstlediği KALEO, son albümleri Surface Sounds'un 2022 dünya turnesi 'Fight or Flight Tour' kapsamında ilk kez ülkemizde olacak. 

Way Down We Go parçası ile ünlenen İzlandalı rock grubu Kaleo dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye''de

Grammy adayı olan 'No Good', ''All the Pretty Girls'  Grey's Anatomy, Riverdale gibi onlarca popüler dizide kullanılan  'Way Down We Go' gibi şarkıların parlaması ile kısa sürede küresel olarak 1 milyarın üzerinde dinlenmeye ulaşan, Londra'dan Moskova'ya uzanan biletleri tükenen konserler veren KALEO, dünya çapında bir fenomen olduğunu kanıtladı.

Klasik rock ve blues rock esintileriyle süsledikleri müzikleri, heyecan verici canlı performanslarıyla tanınan KALEO, Coachella, Lollapalooza ve Bonnaroo gibi önemli festivallerde sahne aldı, Rolling Stones stadyum konserlerinin açılış grubu olarak özel olarak seçildi.

Way Down We Go parçası ile ünlenen İzlandalı rock grubu Kaleo dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye''de - Resim : 2

KALEO'nun ikinci albümü - Surface Sounds - 23 Nisan 2021'de yayınlandı. “I Want More” ve “Break My Baby”nin şimdiden hit olduğu albümün dünya turnesinde İstanbul'un da eklenmesi büyük heyecan yarattı.

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin