Volkan Demirel'den Hüseyin Türkmen tepkisi

Futbol yorumcusu Volkan Demirel, 1-1 sona eren Trabzonspor-Alanyaspor maçıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Volkan Demirel'den Hüseyin Türkmen tepkisi

beIN Sports'ta yorum yapan Volkan Demirel, "Serkan Kırıntılı, Alanyaspor adına çok iyi maçlar çıkardı. Ben Serkan’ı maçın adamı seçerim. İkinci yarı Alanyaspor’un oyununu çok fazla görmedik. Ceza sahasına giremediler. Trabzonspor büyük takım. Ligin şampiyonluk favorilerinin bir tanesi. Güzel maç oldu. İki takımı da tebrik etmek lazım. Trabzonspor’da bence kazanabileceği maçtı. 10 kişi kalmasına rağmen. Hem değişik hamleleri, hem de defanstan oyuncu çıkarmasıyla ileri hücum oyuncuların koymasıyla Abdullah hocanın maçı ne kadar istediğini görüyorsunuz. Hüseyin Türkmen e gösterilen ikinci sarı kart bu kadar kolay gösterilmemeli, bırakın sarı kartı faul bile yok. O yüzden Trabzonspor adına kaçan 2 puan. Maçın seyrine etki edecek durumda VAR’ın devreye girmesi lazım. Ben burada faul görmüyorum.” diye konuştu.

Aynı programda yorum yapan Tugay Kerimoğlu ise şunları söyledi;

"Direnen bir Alanya. Pozisyon üretme anlamında zaman zaman girişimler vardı ama sonucu alamayan, kaybetmeme zihniyetini ön planda tutan Trabzonspor. Alanya’yı tebrik etmek lazım, doğru bir savunma anlayışı, zaman zaman geride eksik yakalamayla sonuçlandıramadığı pozisyonlar var. 
Bütün teknik ekipleri ve futbolcuları kutlamak lazım. Bu süreci sürdürmek kolay değil. Bugün itibariyle kazananın olmadığı mücadelenin, temponun yüksek olduğu bir hafta."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin