Vodofone Freezone Festivali İstanbul'u yine salladı

Festivalde, Teoman, Duman, Ümit Besen, Gaye Su Akyol ve daha birçok isim sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
Vodofone Freezone Festivali İstanbul'u yine salladı

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen ve biletleri günler öncesinden tükenen Vodafone FreeZone Festivali'nde Rock müziğin devlerinin yanısıra indie tarzının önde gelen temsilcileri ve yılların eskitemediği sanatçı Ümit Besen’den oluşan görülmemiş kadro Vodafone FreeZone Festivali için ilk kez biraraya geldi.



ÜMİT BESEN'DEN STAR WARS SÜRPRİZİ

Vodofone Freezone Festivali İstanbul'u yine salladı
Vodafone FreeZone Ana Sahne’ de “Nikah Masası” ve “Okul Yolunda” gibi efsane şarkılara imza atan usta sanatçı Ümit Besen’ den sahnede Star Wars sürprizi! Piyano ile Star Wars’ un efsaneleşen müziği The Imperial March’ı çalan Ümit Besen’ e gençler de ışın kılıçlarıyla eşlik ederek muhteşem bir görüntüye imza attılar.



“Paramparça” şarkısıyla konsere başlayan, Rock müziğinin efsane ismi Teoman, hayranlarına keyifli saatler yaşattı. “Rüzgar Gülü”, “İstanbul’da Sonbahar” gibi gönülleri fetheden parçaların yanı sıra “Senden Önce Senden Sonra”, “Gemiler”, “Güzel Bir Gün” gibi şarkılarıyla eğlenceyi doruğa taşıdı!



Finalde ise eğlenceli ve coşkulu sahne performansıyla Duman, Vodafone FreeZone Festivali’nde hayranlarıyla buluştu. “Seni Kendime Sakladım”, “Dibine Kadar”, “Bu Akşam” gibi parçaları hep bir ağızdan söylenen Duman, gençlere doyasıya eğlendikleri muhteşem bir final yaşattı!



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin