Vodafone yeni sağlık hizmetini Tıp Bayramı'nda açıkladı.

Vodafone yeni sağlık hizmetini 14 Mart Tıp Bayramı'nda açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Vodafone yeni sağlık hizmetini Tıp Bayramı'nda açıkladı.

Vodafone, Türkiye’nin yeni mobil sağlık platformunun haberini 14 Mart Tıp Bayramı’nda verdi. Vodafone Türkiye, abonelerine 7 gün 24 saat tek bir numarayı arayarak ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerine her an her yerden erişebilme olanağını sunmayı hedefliyor.



14 Mart Tıp Bayramı olması nedeniyle bugün açıklanan uygulama nisan ayında başlayacak. “Vodafone Cep Sağlık Platformu” ismi ile hayata geçecek uygulamada, Vodafone Türkiye aboneleri 1120 kısa numarayı arayacak sağlık hizmetlerine anında ulaşabilecekler. 



Vodafone'lular  Cep Sağlık Platformu kapsamında; hamilelik ve çocuk, sağlıklı beslenme, egzersiz, tansiyon kontrolu gibi konularda hizmet alabilecek. Ayrıca, acil durum bilgileri içeren sağlık kartları, sağlık koçluğu ve kronik rahatsızlıkların takibi gibi kişisel hizmetlerde uygulama kapsamında yer alıyor.



Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:



 “Akıllı telefonların ve mobil internetin yaygınlaşmasıyla günlük yaşantımız  inanılmaz hızla değişiyor. Artan oranlarda her işin başına bir –m takısı ekleniyor.  Sağlıkta, finansta, perakendede, elektronikte ve daha pek çok sektörde bunun sonuçlarını yaşamaya başladık bile. Özellikle m-sağlık, tüm dünyada artan bir hızla büyüyen sektörlerin başında geliyor. Vodafone Türkiye olarak biz de finansal ve sosyal yatırımlarımızı bu vizyonla şekillendiriyoruz. Artık ‘Vodafone’da sağlıklı yaşamanın da bir kolayı var’ diyoruz. Vodafone Cep Sağlık platformu sayesinde abonelerimiz, ihtiyaç duydukları sağlık çözümlerine 7 gün 24 saat kolayca ulaşabilecekler. Vodafone Cep Sağlık platformuna önümüzdeki dönemde yeni özellikler ekleyerek müşterilerimizin hastalıklardan korunma, sağlıklı yaşam, acil durum, tedavi ve hastalık sonrası bakım süreçlerinde ilk başvuracakları adres olmayı hedefliyoruz. Sağlık alanında attığımız bu adımı bugün, 14 Mart Tıp Bayramı’nda duyurmanın mutluluğunu da yaşadığımızı belirterek, bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarının bayramını içtenlikle kutluyoruz.”












Sıradaki Haber İçin Sürükleyin