Vodafone ve Spotify'dan 'Yılın Müzik Olayı'

Vodafone Türkiye, dünyanın popüler online müzik platformu Spotify ile iş birliğini özel bir partiyle kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Vodafone ve Spotify'dan 'Yılın Müzik Olayı'

Vodafone Türkiye, dünyanın en büyük online müzik platformu Spotify ile müzik içeriğinde Türkiye'nin en büyük iş birliğini hayata geçirdi. Vodafone ve Spotify iş birliği, ünlülerin katılımıyla gerçekleşen özel bir partiyle kutlandı.



Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ve Spotify Avrupa Genel Müdürü Jonathan Forster'ın ev sahipliğinde düzenlenen parti, 23 Şubat akşamı Nublu'da gerçekleşti. Vodafone ve Spotify iş birliğinin ruhuna uygun olarak hazırlanan partide Teoman, Göksel, Burak Kut, Fettah Can, Büşra Pekin, Ahmet San, Bedük, Bilge Öztürk, Esra Dermancıoğlu, Aydilge, Aslı Türkmen, Umut Eker, Mehmet Turgut, Ümit Erdim, Ferman Toprak, Bülent Şakrak gibi ünlü isimler bir aradaydı. Nublu'daki Vodafone partisinde eğlenen kalabalık, 30 milyondan fazla şarkıya ev sahipliği yapan Spotify'la tanıştı. Müzik dolu gecede Teoman, Sofar Sounds'dan Kalben ve DJ Kiwi özel performanslarını sergiledi.



'Yılın Müzik Olayı' olarak adlandırılan ve iki devi buluşturan bu büyük iş birliği ile Vodafone abonelerinin 30 milyondan fazla şarkıya sahip arşiviyle dev bir müzik kütüphanesi olan Spotify'ın Premium üyeliğine kolay, hızlı ve avantajlı fiyatlarla sahip olabilecek ve sevdikleri müziği her an, her yerde yanlarında taşıyabilecekleri belirtildi. Spotify, 58 ülkede, 60 milyon aktif kullanıcıyı aşarak dijital müzik endüstrisinin büyümesine katkı sağlıyor. Eylül 2013'te Türkiye pazarına giren ve kullanıcı bazını büyüten Spotify, Vodafone ile olan iş birliği ile birlikte Türkiye'deki hak sahiplerinin çoğu ile anlaşmalarını tamamladığını ve önümüzdeki günlerde Türkçe şarkı katalogunu da hızla tamamlayacağını açıkladı. 30 milyon yerli ve yabancı şarkıdan oluşan dev Spotify arşivini reklamsız dinleme, şarkı indirme, çalma listeleri hazırlama imkanı sunan Premium üyelik Vodafone abonelerine avantajlı fiyatlarla sunulacak.



Vodafone ilk Spotify'lı tarifesini genç abonelerine sunacak



Spotify iş birliği kapsamındaki avantajlı tekliflerden ilk olarak Vodafone Türkiye'nin genç aboneleri faydalanacak. 'Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa' sloganıyla 2011'de hayata geçen Vodafone FreeZone; 9,90 TL değerindeki Spotify Premium üyeliğini, Vodafone FreeZone Esnek Tarife içinde avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Vodafone FreeZone'lu gençler 500 dakika, 5000 SMS ve 2,5 GB internet bulunan Vodafone Faturasız FreeZone Esnek Tarife'yi, Spotify Premium Üyelik ile birlikte ayda 29,90 TL'ye alabilecekler. Spotify’ın Premium üyeliği Türkiye'de ilk kez ve sadece Vodafone FreeZone tarifelerinin içinde alınabilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin