Vodafone İstanbul Calling'de son konseri verecek Placebo'dan mesaj!

İngiliz rock grubu, 16 Ağustos Cuma günü hayranlarıyla buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Vodafone İstanbul Calling'de son konseri verecek Placebo'dan mesaj!

Pozitif Live tarafından, Vodafone ana sponsorluğunda ve Garanti Bankası resmi sponsorluğunda, Placebo 16 Ağustos Cuma günü hayranlarıyla buluşacak. Ön Grup The Veils.

 

Londra çıkışlı İngiliz alternatif rock grubu Placebo, 1994 yılında şarkıcı-gitarist Brian Molko ve gitarist / basçı Stefan Olsdal tarafından kuruldu. Gruba sonradan dahil olan Steve Hewitt’in eklenmesi ile grup başarısını bir üst noktaya taşıdı.  Placebo kurulduğu yıllarda, sürekliği hayranlığını dile getirdiği David Bowie ile 1996 yılında bir turneye çıktı. Hatta Placebo ve Bowie’nin, grubun “Without You I’m Nothing” için beraber yaptıkları düet, grubun en çok bilinen kayıtları arasında yer alıyor.

 

1998 yılında, Placebo Virgin Records’a geçti, ve Kasım’da “Without You I'm Nothing”i yayımladı. Albüm İngiltere’de platinum alarak büyük bir hit olmayı başardı ve  Amerika’da grubun daha fazla tanınmasına yol açtı.

 

Grup, 2003 baharında yayınladıkları 4. albümleri “Sleeping with Ghosts” ile daha sert ve asi yanlarını sergiledi. Albüm İngiltere’de ilk 10’larda olmakla beraber dünya çapında 1.4 milyon kopya sattı.



Bugüne kadar 6 stüdyo albümü yayınlanan grubun diskografisindeki çıkış parçaları İngiltere’de top 20’ye ulaşmış ve dünya çapında 12 milyondan fazla satıldı.

 

Ön Grup: The Veils

 

Grup, Vodafone İstanbul Calling kapsamında Parkorman sahnesini 'çılgın enerjisiyle' sallamayı hedefliyor. Placebo öncesi, Yeni Zelandalı karizmatik Finn Andrews liderliğindeki The Veils aynı sahnede yer alacak. 4. Stüdyo albümleri Nisan 2013’te çıkan Time Stays, We go albümünün grubun bugüne kadar 'en yaratıcı ve ilham verici' çalışmalarını içerdiği belirtiliyor.



Sahne Önü Ayakta - 230.00 TL

Vodafone Saha İçi Ayakta - 100.00 TL



Placebo, konser öncesi Türkiye'deki hayranlarına şu mesajı verdi:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin